Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PSV rondt transfer aanvaller El Ghazi af

PSV rondt transfer aanvaller El Ghazi af

EINDHOVEN (ANP) - PSV heeft de transfer van Anwar El Ghazi afgerond. De 27-jarige El Ghazi, voormalig Ajacied, tekende voor drie seizoenen in Eindhoven.

"Wij wilden graag een veelzijdige, ervaren aanvaller aan de selectie toevoegen. Met Anwar hebben we iemand binnengehaald die zich bewezen heeft in de top van de Eredivisie en in het verleden meerdere seizoenen goed presteerde in het buitenland. Anwar heeft de kwaliteiten om een man te passeren, is doelgericht en hij kan op alle drie de posities in de voorhoede spelen", aldus directeur voetbalzaken John de Jong.

Begin 2017 verhuisde El Ghazi van Ajax naar Lille. Na zijn periode in Frankrijk verhuisde hij naar Aston Villa, dat hem ook kort uitleende aan Everton.

El Ghazi, tweevoudig international van Oranje, voegt zich na het duel met FC Volendam van woensdagavond bij de selectie. Hij is de negende nieuwkomer in Eindhoven, na Luuk de Jong, Walter Benitez, Xavi Simons, Guus Til, Boy Waterman, Ki-Jana Hoever, Savio en Jarrad Branthwaite.

Meer uit Voetbal

Voetbalsters Oranje na 1-0-zege op Finland koploper in groep

ROTTERDAM (ANP) - De voetbalsters van Oranje hebben de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Finland met 1-0 gewonnen. Lineth Beerensteyn maakte na ruim een uur spelen het doelpunt. Het duel op Spangen stond ook in het teken van het afscheid van Lieke Martens van het thuispubliek.

2 uur geleden
Dortmund-trainer Terzic heeft goed gevoel voor finale tegen Real

LONDEN (ANP) - Edin Terzic beseft dat Borussia Dortmund zaterdag de rol van underdog heeft in de finale van de Champions League. Real Madrid wordt door velen gezien als de grootste kanshebber, ook dankzij de eerdere veertien titels. De Duitsers wonnen de trofee één keer, in 1997.

4 uur geleden
Schlotterbeck begrijpt afvallen collega Maatsen bij Oranje niet

LONDEN (ANP) - Bij Borussia Dortmund is met verbazing gereageerd op het niet selecteren van linksback Ian Maatsen voor het EK met het Nederlands elftal. Verdediger en Duits international Nico Schlotterbeck liet zich daarover uit in aanloop naar de Champions League-finale tegen Real Madrid van zaterdag.

4 uur geleden
Keepster De Jong debuteert bij afscheid Martens voor thuispubliek

ROTTERDAM (ANP) - Keepster Daniëlle de Jong maakt in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Finland haar debuut voor de Nederlandse voetbalvrouwen. Het duel begint om 20.45 uur en staat vooral in het teken van het afscheid van Lieke Martens voor het thuispubliek.

5 uur geleden
Voorzitter Barcelona niet langer vervolgd in scheidsrechterszaak

BARCELONA (ANP) - Joan Laporta wordt niet langer vervolgd door het Spaanse gerecht in een onderzoek naar mogelijke omkoping van scheidsrechters. Een rechtbank in Barcelona besliste vrijdag dat de aanklacht tegen de voorzitter van FC Barcelona en andere leden van het management van de Spaanse topclub tijdens zijn eerste ambtstermijn van 2003 tot 2010 zijn verjaard.

5 uur geleden
FC Utrecht neemt spits Min over van RKC Waalwijk

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht neemt David Min over van RKC Waalwijk. De 24-jarige centrumspits tekent een contract voor vier jaar bij de Eredivisionist. Min maakte afgelopen seizoen tien doelpunten op het hoogste niveau.

5 uur geleden
Courtois onder de lat bij Real Madrid in finale Champions League

LONDEN (ANP) - Thibaut Courtois verdedigt zaterdag het doel van Real Madrid in de Champions League-finale tegen Borussia Dortmund. Dat bevestigde trainer Carlo Ancelotti op de persconferentie in aanloop naar de eindstrijd op Wembley.

7 uur geleden