Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PSV-nieuweling Rodriguez hoopt er tegen Ajax al bij te zijn

PSV-nieuweling Rodriguez hoopt er tegen Ajax al bij te zijn

EINDHOVEN (ANP) - Ricardo Rodriguez hoopt dat hij zondag tegen Ajax al kan debuteren voor PSV. De 27-jarige Zwitserse linkerverdediger, die op huurbasis is overgenomen van AC Milan, trainde vrijdag voor het eerst mee met de Eindhovenaren.

"Ik ben er mentaal en fysiek klaar voor", zei Rodriguez bij zijn presentatie op sportcomplex De Herdgang. "Ik ga proberen de jonge spelers met mijn ervaring te helpen."

Rodriguez kwam bij Milan de laatste tijd weinig aan voetballen toe. "Dat had ook te maken met de komst van een nieuwe trainer. Ook was ik een tijdje geblesseerd. Ik wil nu veel spelen, vooral ook met het oog op het komende EK."

Trainer Ernest Faber liet nog in het midden of hij Rodriguez direct laat debuteren. "Hij heeft natuurlijk lang niet gespeeld. Ricardo is gretig en ervaren. Hij heeft goed meegetraind en maakt een goede indruk. We moeten ook nog even kijken of we de benodigde papieren wel op tijd in orde kunnen krijgen."

Meer uit Voetbal

FC Utrecht huurt linksbuiten Cathline van Franse FC Lorient

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht heeft vleugelspeler Yoann Cathline aan de selectie toegevoegd. De club huurt de 22-jarige Franse linksbuiten komend seizoen van FC Lorient uit Frankrijk en heeft ook een optie tot koop genomen.

3 uur geleden
Vitesse komt 6 miljoen euro tekort voor sluitende begroting

ARNHEM (ANP) - Vitesse heeft een tekort van 6 miljoen euro voor een sluitende begroting. Dat is volgens algemeen directeur ad interim, Edwin Reijntjes, de reden dat de club uit Arnhem tot 31 juli uitstel heeft gekregen om een begroting in te dienen bij de beroepscommissie van de KNVB.

4 uur geleden
Ajax legt 18-jarige verdediger Janse langer vast

AMSTERDAM (ANP) - Ajax heeft verdediger Dies Janse vastgelegd tot 30 juni 2028, met een optie voor nog een jaar. De 18-jarige verdediger had in Amsterdam nog een verbintenis tot medio 2026.

6 uur geleden
FC Twente begint met uitwedstrijd tegen Salzburg op 6 augustus

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente begint het tweeluik van Red Bull Salzburg in de derde voorronde van de Champions League met de uitwedstrijd in Oostenrijk op 6 augustus. Een week later op dinsdag is de returnwedstrijd in Enschede, zo heeft de UEFA bekendgemaakt.

6 uur geleden
Voetballer Dallinga verruilt Toulouse voor Bologna

BOLOGNA (ANP) - De Nederlandse voetballer Thijs Dallinga verruilt Toulouse voor Bologna. De Italiaanse club maakte niet bekend tot wanneer het contract van de 23-jarige aanvaller loopt. De enkelvoudig international volgt bij Bologna landgenoot Joshua Zirkzee op, die naar Manchester United is vertrokken.

7 uur geleden
Scheidsrechter Dieperink al vroeg in actie op Spelen Parijs

PARIJS (ANP) - Voor voetbalscheidsrechter Rob Dieperink beginnen de Olympische Spelen woensdag al, twee dagen voor de openingsceremonie in Parijs.

8 uur geleden
Van der Laan in raad van commissarissen voetbalclub Sparta

ROTTERDAM (ANP) - Jeanet van der Laan is benoemd als lid van de raad van commissarissen van voetbalclub Sparta. De oud-voetbalinternational en voormalig lid van de Tweede Kamer slaagde er twee maanden geleden niet in om voorzitter van de KNVB te worden.

9 uur geleden