Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PSV neemt tijd voor aanstellen nieuwe trainer

PSV neemt tijd voor aanstellen nieuwe trainer

EINDHOVEN (ANP) - De leiding van PSV neemt de komende periode de tijd om een nieuwe trainer aan te stellen. Tot het einde van het seizoen zit Ernest Faber op de bank. "Wij proberen de coach neer te zetten die voor PSV het beste is. Als de beste intern is, is dat intern. Als de beste extern is, is dat extern. Alles ligt open", aldus algemeen directeur Toon Gerbrands.

Het ligt niet voor de hand dat Ruud van Nistelrooij, trainer van de JO19-1, al doorschuift naar de positie van hoofdcoach. "Ruud volgt zijn eigen traject om een hele goede trainer te worden", zei technisch manager John de Jong.

Meer uit Voetbal

Reservedoelman Alblas van Excelsior stopt door knieblessure

ROTTERDAM (ANP) - Excelsior-keeper Norbert Alblas beëindigt na dit seizoen zijn carrière. De 29-jarige reservedoelman van de Rotterdammers liep vorige week tijdens de training een kruisbandblessure op, de derde in zijn loopbaan. Alblas besloot daarna te stoppen en zich te gaan richten op een trainersloopbaan.

1 uur geleden
Doelman Neuer nog onzeker voor topper Bayern tegen Dortmund

MÜNCHEN (ANP/DPA) - Doelman Manuel Neuer heeft de groepstraining bij Bayern München nog niet hervat in aanloop naar de topper tegen Borussia Dortmund. De 38-jarige keeper liep bij de training van het Duits elftal vorige week een spierblessure in zijn bovenbeen op.

2 uur geleden
Geschorste voetballer Tonali ook in Engeland verdacht van gokken

LONDEN (ANP/DPA) - De al voor tien maanden geschorste Italiaanse voetballer Sandro Tonali moet vrezen voor een nog zwaardere straf om zijn gokgedrag. De Engelse voetbalbond verdenkt de middenvelder van Newcastle United nu ook van het overtreden van de regels bij vijftig weddenschappen in Engeland, tussen 12 augustus en 12 oktober vorig jaar. Tonali kreeg in oktober zijn schorsing van tien maanden van de Italiaanse bond.

2 uur geleden
UEFA behandelt wens Koeman voor grotere EK-selectie op 8 april

NYON (ANP) - De Europese voetbalbond UEFA heeft de klachten van onder anderen Ronald Koeman over de in zijn ogen te kleine selecties voor het komende EK al snel gehoord. De bond laat in een verklaring weten dat de wens van meerdere bondscoaches voor een groep van 26 in plaats van 23 spelers op 8 april wordt besproken tijdens een bijeenkomst met alle geplaatste landen.

4 uur geleden
Ook directeur Ten Berge vertrekt bij hekkensluiter FC Volendam

VOLENDAM (ANP) - Ook directeur Frans ten Berge vertrekt bij FC Volendam. De Amsterdammer heeft zelf besloten na dit seizoen te stoppen. Hij blijft de hekkensluiter van de Eredivisie wel ondersteunen tot er een opvolger is gevonden. Ten Berge begon januari vorig jaar in de directie van Volendam.

5 uur geleden
Ajax mist Henderson, Brobbey, Berghuis, Kaplan en Sutalo in Zwolle

AMSTERDAM (ANP) - Jordan Henderson mist de komende drie wedstrijden van Ajax tegen PEC Zwolle, Go Ahead Eagles en Feyenoord. "Hij heeft een terugslag gekregen bij het Engelse nationale elftal", vertelde trainer John van 't Schip op een persconferentie. "Hij revalideert nu in Engeland en mist onze komende drie duels."

6 uur geleden
Van 't Schip stopt aan einde seizoen als hoofdtrainer van Ajax

AMSTERDAM (ANP) - John van 't Schip is volgend seizoen geen hoofdtrainer van Ajax meer en stopt aan het einde van de competitie. Dat liet hij weten op een persconferentie voor het uitduel van zondag met PEC Zwolle.

6 uur geleden