Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PSV-middenvelder Veerman na vertrek Van Nistelrooij bedreigd

PSV-middenvelder Veerman na vertrek Van Nistelrooij bedreigd

ALKMAAR (ANP) - PSV-middenvelder Joey Veerman heeft na het vertrek van trainer Ruud van Nistelrooij te maken met bedreigingen. Dat gebeurde na berichtgeving dat hij niet tevreden zou zijn geweest over de samenwerking met de coach.

"Het is ongelooflijk. Ik krijg allemaal bedreigingen binnen, mijn hele familie", zei Veerman zondag na de 2-1-zege van PSV bij AZ in een interview tegen de NOS. "Mijn zaakwaarnemer zou zogenaamd het lek zijn. Hij wordt óók bedreigd. Het is niet te filmen, Ik ben heel pissig over deze week."

Veerman zegt dat hij niets te maken heeft met het vertrek van Van Nistelrooij. "Er zijn heel veel dingen gezegd en geschreven. Ik ben lichtelijk verbaasd daarover. Eigenlijk was het gewoon een kutweek", vervolgde hij bij de NOS. "Ik heb hem twee dagen geleden een app gestuurd en heel veel succes gewenst. En ook gezegd dat alles wat in de media is verschenen over mij, gewoon niet waar is."

Naast Veerman heeft ook zijn vriendin online te maken met bedreigingen, vertelde hij. "Ik word hopelijk vader over vijftien weken. Mijn vriendin had een foto op social media geplaatst met een echo. Daar komen dan allerlei reacties onder te staan en die zijn niet mals. Allemaal gekke berichten. De voetbalwereld is echt een schijtwereld."

Meer uit Voetbal

Voetbalsters Ajax treffen Chelsea in kwartfinale Champions League

AMSTERDAM (ANP) - De voetbalsters van Ajax nemen het dinsdag om 18.45 uur in de Johan Cruijff ArenA op tegen Chelsea in de kwartfinales van de Champions League. Hoewel de tegenstander de koploper is in de "de nummer 1 competitie van Europa", acht Ajax-trainster Suzanne Bakker haar speelsters niet kansloos.

6 uur geleden
Ajax-directeur Kroes acht titel volgend seizoen niet realistisch

HILVERSUM (ANP) - Algemeen directeur Alex Kroes van Ajax, denkt niet dat de club volgend seizoen kan meestrijden om de titel. De algemeen directeur noemde dat in een interview in Rondo van Ziggo Sport "waarschijnlijk niet realistisch".

10 uur geleden
Frans elftal voor het eerst sinds juni 2017 zonder Griezmann

PARIJS (ANP/AFP) - Het voetbalelftal van Frankrijk speelt zaterdag in de oefenwedstrijd tegen Duitsland voor het eerst sinds juni 2017 zonder Antoine Griezmann. Voor de 32-jarige aanvaller van Atlético Madrid, die zich moest afmelden door een enkelblessure, komt zo een einde aan een recordreeks van 84 interlands op rij in het Franse elftal.

13 uur geleden
Fenerbahçe overweegt zich terug te trekken na aanval op spelers

ISTANBUL (ANP) - Fenerbahçe overweegt zich terug te trekken uit de Turkse competitie na de aanval op spelers in de uitwedstrijd tegen Trabzonspor op zondag. Supporters van Trabzonspor kwamen na het laatste fluitsignaal het veld op en zochten de confrontatie met veiligheidsmedewerkers en de voetballers van Fenerbahçe. Trabzonspor verloor met 3-2.

14 uur geleden
Koeman wil met spelers die 'wij zijn' en niet 'ik zijn' naar EK

ZEIST (ANP) - Met een training voor veel en enthousiast publiek in Zeist begon het Nederlands elftal al een beetje aan de voorbereiding op het EK van komende zomer in Duitsland. "Zoveel tijd en ruimte hebben we niet meer met elkaar", zei bondscoach Ronald Koeman. "Dus je kan wel zeggen dat we gestart zijn."

15 uur geleden
Bondscoach Koeman had Brobbey graag in Oranje gezien

ZEIST (ANP) - Ronald Koeman had Brian Brobbey graag aan het werk gezien tijdens de komende oefeninterlands van het Nederlands elftal tegen Schotland en Duitsland. De aanvaller van Ajax meldde zich maandag af met een hamstringblessure. "Hij ligt er wel een paar weken uit", zei de bondscoach van Oranje op een persconferentie.

16 uur geleden
Koeman wil zien of Wijnaldum nog 'perfecte nummer 10' is

ZEIST (ANP) - Ronald Koeman wil de komende anderhalve week de trainingen en oefenduels van Oranje met Schotland en Duitsland ook benutten om te bekijken of Georginio Wijnaldum nog van waarde kan zijn op het EK. "Ik wil hem gewoon bij de groep zien", zei de bondscoach. "Ik wil zien of hij nog van toegevoegde waarde voor ons is. Die diepgang die hij had, ik wil zien of dat nog steeds zo is. We hebben zijn fysieke data gezien en die liggen dicht bij zoals ze altijd waren."

16 uur geleden