Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PSV met Saibari maar zonder Veerman, Tillman en Til tegen Ajax

PSV met Saibari maar zonder Veerman, Tillman en Til tegen Ajax

AMSTERDAM (ANP) - Ismael Saibari begint om 20.00 uur met PSV aan de uitwedstrijd tegen Ajax. De middenvelder werd dinsdag met Marokko door Zuid-Afrika uitgeschakeld in de Afrika Cup. Trainer Peter Bosz heeft hem meteen een basisplaats gegeven.

Voor de geblesseerde Joey Veerman en Malik Tillman komt het duel in de Johan Cruijff ArenA te vroeg. Ook Guus Til en Ricardo Pepi zijn op het laatste moment afgehaakt. Noa Lang raakte afgelopen week opnieuw geblesseerd aan een bovenbeen en is naar verwachting langdurig uitgeschakeld.

PSV kan een clubrecord vestigen en voor de 36e keer ongeslagen blijven.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli en Dest; Schouten, Saibari en Mauro Júnior; Bakayoko, De Jong en Lozano.

Meer uit Voetbal

Voorselectie Oranje telt 30 spelers, Wieffer ontbreekt

ZEIST (ANP) - Bondscoach Ronald Koeman heeft de voorselectie van het Nederlands elftal voor het komende EK voetbal bekendgemaakt. De 61-jarige coach riep in totaal dertig spelers op, onder wie Steven Bergwijn, Ryan Gravenberch, Nick Olij en Ian Maatsen. De geblesseerde Feyenoorder Mats Wieffer ontbreekt.

27 minuten geleden
Oekraïne met oud-PSV'er Zinchenko en Girona-spits Dovbyk naar EK

KYIV (ANP) - Voormalig PSV'er Oleksandr Zinchenko en Girona-goalgetter Artem Dovbyk zijn de bekendste namen in de voorlopige EK-selectie van Oekraïne. Ook Real Madrid-doelman Andriy Lunin en Chelsea-aanvaller Mykhaylo Mudryk kregen van bondscoach Serhiy Rebrov een oproep.

39 minuten geleden
Ondernemingskamer benoemt twee commissarissen voor Vitesse

AMSTERDAM (ANP) - Rechters van de ondernemingskamer hebben Barbara van Hussen en Richard le Grand benoemd als commissaris bij de noodlijdende voetbalclub Vitesse. De Arnhemse club had de ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam gevraagd om onafhankelijke commissarissen aan te wijzen.

52 minuten geleden
Brenet krijgt toestemming van FIFA om voor Curaçao te spelen

WILLEMSTAD (ANP) - Verdediger Joshua Brenet is speelgerechtigd voor het nationale elftal van Curaçao. Dat heeft de Curaçaose voetbalbond (FFK) laten weten op Instagram.

2 uur geleden
City-doelman Ederson mist seizoensfinale door oogblessure

MANCHESTER (ANP) - Het seizoen voor Manchester City-doelman Ederson zit erop. Hij kampt met een blessure aan zijn oog en komt niet meer in actie. Hij mist daardoor ook de finale van de FA Cup op 25 mei, meldt de club. Manchester United is dan de tegenstander.

4 uur geleden
Vitesse zet stap in overlevingsstrijd met nieuwe commissarissen

AMSTERDAM (ANP) - Rechters zullen twee nieuwe commissarissen van voetbalclub Vitesse benoemen. De Arnhemse club had de ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam gevraagd om onafhankelijke commissarissen aan te wijzen. Dit moet aantonen dat de organisatie voortaan helemaal onafhankelijk van oude aandeelhouders van de club opereert, wat volgens interim-directeur Edwin Reijntjes een cruciale stap is om Vitesse te redden van een faillissement.

5 uur geleden
Clubicoon Navas (38) vertrekt na bijna 700 duels bij Sevilla

SEVILLA (ANP) - Aanvoerder Jesús Navas neemt na zeventien seizoenen en bijna zevenhonderd wedstrijden afscheid van Sevilla. De 38-jarige vleugelverdediger gaat nog wel door met voetballen, al is nog niet bekend waar.

6 uur geleden