Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PSV-coach Bosz houdt vast aan team dat met 8-0 van Heerenveen won

PSV-coach Bosz houdt vast aan team dat met 8-0 van Heerenveen won

EINDHOVEN (ANP) - De basisopstelling van PSV voor de mogelijke kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam kent geen verrassingen. Trainer Peter Bosz houdt vast een dezelfde elf spelers die sc Heerenveen tien dagen eerder in Friesland met 8-0 kansloos lieten.

Noa Lang, Sergiño Dest en Isaac Babadi zijn door blessures niet inzetbaar. Mauro Júnior vervangt Dest opnieuw als linksback en links voorin krijg Malik Tillman de voorkeur boven Hirving Lozano.

PSV is bij minimaal een gelijkspel zeker van de 25e landstitel uit de clubgeschiedenis.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli en Mauro Júnior; Schouten, Til en Veerman; Bakayoko, De Jong en Tillman.

Meer uit Voetbal

AC Milan na dit seizoen verder zonder coach Pioli

MILAAN (ANP) - AC Milan gaat niet verder met coach Stefano Pioli. Dat heeft de Italiaanse club bekendgemaakt op de website. Pioli was sinds oktober 2019 hoofdtrainer bij de Italiaanse club.

2 uur geleden
Navas stopt als doelman van Costa Rica

PARIJS (ANP) - Doelman Keylor Navas stopt als international. De 37-jarige keeper doet met zijn land Costa Rica niet mee aan de Copa América, die op 20 juni begint.

3 uur geleden
Aanvaller Giroud stopt na EK bij Frans voetbalelftal

PARIJS (ANP/RTR) - Aanvaller Olivier Giroud stopt na het EK voetbal van komende maand als international bij Frankrijk. De 37-jarige Fransman maakte eerder bekend dat hij AC Milan na dit seizoen verruilt voor Los Angeles FC in de Amerikaanse voetbalcompetitie MLS.

4 uur geleden
Fiorentina met late zege richting finale Conference League

CAGLIARI (ANP) - Fiorentina heeft de laatste competitiewedstrijd in aanloop naar de finale van de Conference League ternauwernood gewonnen. Het uitduel met Cagliari, waar trainer Claudio Ranieri voor het laatst op de bank zat, eindigde in 3-2.

12 uur geleden
FC Utrecht verslaat Sparta en bereikt finale play-offs

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht staat in de finale van de play-offs voor deelname aan Europees voetbal. De ploeg van trainer Ron Jans was in de eigen Galgenwaard met 3-1 te sterk voor Sparta.

12 uur geleden
Bochum na ruime nederlaag tegen Düsseldorf dicht bij degradatie

BOCHUM (ANP) - VfL Bochum speelt komend seizoen vermoedelijk niet meer in de Bundesliga. De Duitse club verloor in de play-offs voor eigen publiek met ruime cijfers van Fortuna Düsseldorf: 0-3. Maandag is de tweede wedstrijd, in Düsseldorf.

13 uur geleden
RKC-doelman Vaessen debuteert in Surinaamse voetbalselectie

WAALWIJK (ANP) - Etienne Vaessen is voor het eerst opgeroepen voor de voetbalselectie van Suriname. De RKC'er is een van de drie doelmannen in de groep van 23 spelers van bondscoach Stanley Menzo. Warner Hahn en Jonathan Fonkel zijn de andere twee.

13 uur geleden