Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PSV-aanvoerder De Jong: het was te slap vandaag

PSV-aanvoerder De Jong: het was te slap vandaag

EINDHOVEN (ANP) - PSV-aanvoerder Luuk de Jong vond dat zijn elftal zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (0-0) te weinig bracht. "Het was te slap vandaag", zei de spits tegen ESPN. "Sparta deed het goed en maakte het ons niet makkelijk. Maar dan nog moeten we veel meer brengen en meer energie in bepaalde aanvallen leggen. Dat ontbrak af en toe."

PSV speelde voor het eerst zonder de naar Liverpool vertrokken Cody Gakpo. Zonder hem wisten de Eindhovenaren maar weinig te creƫren. "Natuurlijk missen we Gakpo. Hij was als topscorer en met zijn assists de meest waardevolle speler in de Eredivisie. Dan kun je niet zeggen dat je hem niet mist, dat zou voor elk ander team ook zo zijn. Maar we hebben nog steeds genoeg kwaliteit om deze wedstrijd te winnen."

PSV wist door het puntenverlies niet op gelijke hoogte te komen met Feyenoord. De koploper kan zondag bij winst op FC Utrecht een voorsprong van 5 punten op het elftal van coach Ruud van Nistelrooij nemen.

Meer uit Voetbal

Koeman optimistisch over De Jong: het loopt volgens plan

ZEIST (ANP) - Bondscoach Ronald Koeman heeft goede hoop dat Frenkie de Jong volgende week zondag mee kan in de eerste groepswedstrijd op het EK tegen Polen. "Het loopt volgens plan", zei hij op een persconferentie in Zeist over de van een enkelblessure herstellende middenvelder.

58 minuten geleden
Verbruggen heeft na boodschap Koeman 'grijns van oor tot oor'

ZEIST (ANP) - Bart Verbruggen reageerde dinsdag redelijk ingetogen toen hij van bondscoach Ronald Koeman te horen kreeg dat hij op het komende EK voetbal de eerste doelman van Oranje is. "Ik heb geen dansje gemaakt en ook niet op een tafel gestaan, maar ik had wel een grijns van oor tot oor", vertelde de 21-jarige keeper van Brighton & Hove Albion.

1 uur geleden
Koeman wist al tijdje dat hij voor Verbruggen zou kiezen

ZEIST (ANP) - Ronald Koeman wist al een tijdje dat hij op het komende Europees kampioenschap zou kiezen voor doelman Bart Verbruggen. De keeper van Brighton & Hove Albion maakte indruk in de interlands die hij in oktober en november speelde.

1 uur geleden
Heracles Almelo neemt twee verdedigers over van Pescara

ALMELO (ANP) - Heracles Almelo heeft de komst van de verdedigers Ivan Mesik en Lorenzo Milani aangekondigd. Het duo komt over van de Italiaanse club Delfino Pescara 1936, die uitkomt in de Serie C.

1 uur geleden
Koeman mag in komende twee oefenduels zes keer wisselen

ZEIST (ANP) - Bondscoach Ronald Koeman mag tijdens de komende twee oefenwedstrijden tegen Canada (donderdag) en IJsland (maandag) zes keer wisselen in plaats van vijf keer. Er is afgesproken om daarvoor maximaal drie wisselmomenten te gebruiken, de rust niet meegerekend, aldus de KNVB.

2 uur geleden
Voetbalclub Racing Genk stelt Fink aan als nieuwe trainer

GENK (ANP) - Racing Genk heeft Thorsten Fink aangesteld als nieuwe trainer. De 56-jarige Duitser tekende een contract voor onbepaalde tijd, zo meldde de Belgische voetbalclub. Hij is de opvolger van Wouter Vrancken, die in mei nog voor het einde van het seizoen moest vertrekken.

2 uur geleden
Koeman kiest op EK naar alle waarschijnlijkheid voor Verbruggen

ZEIST (ANP) - Bart Verbruggen is op het Europees kampioenschap naar alle waarschijnlijkheid de eerste doelman van Oranje. De keeper van Brighton & Hove Albion schuift om 14.00 uur naast bondscoach Ronald Koeman aan voor een persconferentie, laat een woordvoerder van de KNVB weten.

3 uur geleden