Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Politie vindt 601 kilo illegaal vuurwerk in Amsterdamse loods

Politie vindt 601 kilo illegaal vuurwerk in Amsterdamse loods

AMSTERDAM (ANP) - In een loods in Amsterdam-West heeft de politie woensdag 601 kilo illegaal vuurwerk gevonden. "Levensgevaarlijk", aldus de politie. "Je wil je niet voorstellen wat er had kunnen gebeuren als dit vuurwerk, waaronder cakeboxen en een grote hoeveelheid cobra’s, was ontploft."

De politie kwam het professionele vuurwerk op het spoor na een tip via Meld Misdaad Anoniem. Een 58-jarige man is aangehouden op verdenking van handel in en het bezit van illegaal vuurwerk.

Meer uit Binnenland

Twee doden door verkeersongeval op N2 bij Waalre

WAALRE (ANP) - Door een verkeersongeval op de N2 ter hoogte van de plaats Waalre in Noord-Brabant zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mensen om het leven gekomen, meldt de politie. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

2 uur geleden
Zeer grote brand in pand in het centrum van Sneek

SNEEK (ANP) - De brandweer is in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een zeer grote en uitslaande brand in een pand aan de Kleine Kerkstraat in het Friese Sneek. Het gaat om een brand die in het dak zou zijn begonnen. De brandweer laat rond 04.50 uur weten dat de tweede verdieping van het pand volledig in brand staat.

2 uur geleden
Vervolging van Roma en Sinti herdacht in Kamp Westerbork

WESTERBORK (ANP) - In het voormalige Kamp Westerbork wordt zondag de vervolging van Sinti en Roma door de nazi's herdacht.

3 uur geleden
Confrontatie tussen groepen Eritreeërs in Amersfoort voorkomen

AMERSFOORT (ANP) - De politie heeft de gespannen situatie die zaterdagavond ontstond rond een Eritrees feest in Amersfoort in de kiem weten te smoren. Buiten aan de Van Galenstraat in de wijk Kruiskamp stond een groep Eritreeërs die de confrontatie zocht met de tientallen mensen binnen. Volgens een woordvoerder van de politie wisten agenten de groepen uit elkaar te houden en was er rond 23.15 uur geen gevaar meer voor een confrontatie.

7 uur geleden
Optreden Nicki Minaj in Manchester vervalt na arrestatie Schiphol

MANCHESTER (ANP) - De Amerikaanse rapper Nicki Minaj treedt zaterdagavond niet op in de Engelse stad Manchester. Concertzaal Co-op Live laat dat weten. Eerder op de dag werd ze gearresteerd toen ze wilde vertrekken vanaf vliegveld Schiphol. In haar bagage zaten softdrugs. Kort voor 22.00 uur werd Minaj vrijgelaten na het betalen van een boete van 350 euro.

8 uur geleden
Confrontatie tussen groepen Eritreeërs dreigt in Amersfoort

AMERSFOORT (ANP) - In Amersfoort is zaterdagavond een gespannen situatie ontstaan rond een Eritrees feest. Buiten aan de Van Galenstraat in de wijk Kruiskamp staat een groep Eritreeërs die de confrontatie zoekt met de tientallen mensen binnen. De politie vermoedt dat het om voor- en tegenstanders van het bewind in het Afrikaanse land gaat, maar weet niet welke groep aan welke kant staat.

8 uur geleden
Rapper Minaj vrijgelaten met geldboete voor uitvoeren softdrugs

SCHIPHOL (ANP) - De Amerikaanse rapper Nicki Minaj is vrijgelaten uit de marechausseekazerne op Schiphol. De artiest heeft na overleg met het Openbaar Ministerie een boete van 350 euro gekregen. Ze werd zaterdagmiddag gearresteerd omdat ze softdrugs wilde uitvoeren, "en dat is verboden", zegt een woordvoerder van de marechaussee.

9 uur geleden