Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Politie Montreux vindt 4 doden en gewonde op straat

Politie Montreux vindt 4 doden en gewonde op straat

MONTREUX (ANP) - De politie van de Zwitserse stad Montreux heeft melding gemaakt van de vondst van vier doden en een zwaargewonde onderaan een appartementsgebouw in de stad. De politie staat nog voor een raadsel en vermoedt dat de vijf rond 06.00 uur van een balkon op de zevende verdieping zijn gesprongen.

Het bewuste pand staat in het centrum van de stad aan het Meer van Genève, tegenover het Casino Montreux. Ooggetuigen zeiden tegen de plaatselijke pers dat de vijf geen schoenen droegen. Buren suggereerden dat het zou gaan om een teruggetrokken levend gezin, bestaande uit de ouders, twee tieners en een grootmoeder.

Meer uit Buitenland

Kevin Spacey reageert op beschuldigingen in nieuwe documentaire

LONDEN (ANP) - Kevin Spacey heeft gereageerd op beschuldigingen van misbruik die tegen hem gedaan worden in de nog te verschijnen documentaire Spacey Unmasked. In die tweedelige docu, die op 6 en 7 mei verschijnt in het Verenigd Koninkrijk, beschuldigen tien mannen de 64-jarige acteur van seksueel geweld. In een interview met Dan Wootton, getiteld Right of Reply, zegt Spacey: "Ik heb niets meer te verbergen."

16 minuten geleden
Rusland meldt nieuwe raketaanval op de Krim

KYIV (ANP/DPA/RTR) - Het Russische ministerie van Defensie meldt meerdere raketten te hebben onderschept die op de Krim waren afgevuurd. De luchtverdediging heeft volgens een verklaring vier ATACMS-projectielen neergehaald. Die worden door de Verenigde Staten geleverd aan Oekraïne.

27 minuten geleden
Blinken: Hamas enige obstakel voor staakt-het-vuren in Gaza

WASHINGTON (ANP/AFP) - Volgens de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken is Hamas nog het enige obstakel voor een staakt-het-vuren in Gaza. Dat zei hij vrijdag tijdens een bijeenkomst in de Amerikaanse staat Arizona, voorafgaand aan de geplande aankomst van een Hamas-delegatie in de Egyptische hoofdstad Caïro op zaterdag voor gesprekken over zo'n gevechtsstop.

2 uur geleden
Indonesië gaat 10.000 mensen permanent verhuizen om vulkaan

MANADO (ANP) - Indonesië gaat circa 10.000 inwoners van het vulkaaneiland Ruang permanent verhuizen. De reden is dat er zorgen bestaan over nog meer uitbarstingen in de nabije toekomst, nadat de zeer actieve vulkaan recent al de nodige schade aanrichtte. Afgelopen dinsdag barstte de Ruang opnieuw uit. Uit de vulkaan voor de kust van Sulawesi steeg toen een aswolk op van zo'n vijf kilometer hoogte.

5 uur geleden
Dodental overstromingen Zuid-Brazilië stijgt naar 39

PORTO ALEGRE (ANP) - Het dodental door overstromingen en modderstromen als gevolg van aanhoudende stortregens in het zuiden van Brazilië is vrijdag opgelopen tot 39. De Braziliaanse autoriteiten waarschuwen bovendien dat het ergste nog gaat komen. Er zijn nog minstens 68 mensen vermist. En er bestaat een "noodsituatie met instortingsgevaar" rond vier dammen in de deelstaat Rio Grande do Sul.

7 uur geleden
Hamas-delegatie zaterdag in Caïro voor gesprekken over bestand

CAÏRO (ANP/RTR) - Een Hamas-delegatie arriveert zaterdag in de Egyptische hoofdstad Caïro voor gesprekken over een staakt-het-vuren in Gaza. Dat meldt de Egyptische staatszender Al Qahera. Vrijdag is CIA-directeur William Burns al in Caïro aangekomen in verband met de gesprekken.

12 uur geleden
Arrestaties in Canada in verband met moord sikh-leider Nijjar

OTTAWA (ANP/RTR) - De Canadese politie heeft arrestaties verricht in verband met de moord op de sikh-separatist Hardeep Singh Nijjar in de provincie British Columbia in juni vorig jaar. Dat zei een bron met directe kennis van de zaak tegen persbureau Reuters. Nijjar werd door India bestempeld als een terrorist.

13 uur geleden