Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Politie in Zeeland en West-Brabant waarschuwt voor 'whaling'

Politie in Zeeland en West-Brabant waarschuwt voor 'whaling'

HOOGERHEIDE - De politie in Zeeland en West-Brabant waarschuwen inwoners voor het zogenaamde whaling, een vorm van cybercrime.

Bij whaling krijgen mensen alarmerende berichten van bekenden, bijvoorbeeld een zoon of dochter. Via Whatsapp of Facebook wordt dringend om financiële hulp gevraagd. Wie geld overmaakt beseft dat hij of zij is opgelicht.

De politie zegt dat iedereen dit soort verzoeken eerst moet controleren door bijvoorbeeld te bellen met degene van wie het bericht lijkt te zien. “Maak geen geld over zolang er geen contact is geweest”, is het dringende advies. Slachtoffers van deze vorm van oplichting moeten contact opnemen met de politie. 

Meer uit Woensdrecht

Renate Reijnders geeft een liefdescollege in Hoogerheide

HOOGERHEIDE - Renate Reijnders komt zaterdag (25 januari) met haar voorstelling ‘Het Liefdescollege’ naar Podium Kloosterhof in Hoogerheide.

4 jaar geleden
Woensdrecht wil open polderlandschap niet laten aantasten door windpark

HOOGERHEIDE - De gemeente Woensdrecht wil dat buurman Reimerswaal naar andere locaties zoekt voor een nieuw windpark dat drie bestaande moet vervangen.

4 jaar geleden
Waterschap praat in Woensdrecht inwoners bij over werk aan afvalwaterpersleiding

WOENSDRECHT - Waterschap Brabantse Delta organiseert dinsdagavond een informatieavond over de werkzaamheden aan de afvalwaterpersleiding.

5 jaar geleden