Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Poetin weer gevaccineerd tegen corona

Poetin weer gevaccineerd tegen corona

MOSKOU (ANP) - De Russische president Vladimir Poetin is opnieuw gevaccineerd tegen Covid-19, melden Russische media.

Zijn eerste twee prikken kreeg hij in maart en april. Poetin liet zich toen vaccineren met het Russische Spoetnik-V-vaccin.

Spoetnik-V is het bekendste vaccin uit Rusland. Aanvankelijk werd niet bekendgemaakt voor welk vaccin Poetin had gekozen, omdat alle drie de Russische vaccins betrouwbaar en effectief zijn, stelde het Kremlin. Later onthulde de president dat hij was gevaccineerd met Spoetnik.

Poetins derde prik was met Spoetnik-Light, een lichtere variant waarvan maar één dosis nodig is.

4 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Geel Hesje 1 maand geleden
Inderdaad Rob we hebben te maken met de D variant en een medisch experiment dat ze een vaccin durven te noemen dat gemaakt is voor de eerste corona versie die nu niet eens meer bestaat. En dat zogenaamde vaccin is ook nog eens zeer beperkt werkzaam. Kennelijk is die Spoetnik-V niet veel beter en moet ook daar iedereen opnieuw ingespoten worden. Goed spul he dat "vaccin". Maar ja je doet niet voor niets "vrijwillig" mee aan een medisch experiment! Dan moet je ook niet zeuren over de slechte werkzaamheid de bijwerkingen en de mogelijk nog veel slechtere lange termijn effecten.
dansan 1 maand geleden
Prikken, prikken, QR code, het blijkt allemaal niet te werken. Alleen natuurlijke weerstand zal ons uit deze pandemie helpen. De Natuur. Niet de farmacie.!!
RobRohreij 1 maand geleden
lees eens en stel je op de hoogte voordat je commentaar levert Geel Hesje. We hebben te maken met een Delta-plus variant... wat resulteert in een extra booster.Zelfs Poetin ontkomt er niet aan
Geel Hesje 1 maand geleden
Omdat ze zo betrouwbaar en effectief zijn moet hij een nieuwe hebben. Yeah right. Spoetnik-V kunnen we dus ook afschrijven als zijnde een "vaccin".

Meer uit Buitenland

Engeland stopt komende week met mondmaskers en coronapas

LONDEN (ANP/AFP/RTR) - Een groot deel van de coronamaatregelen in Engeland wordt per volgende week donderdag opgeheven. Het is vanaf dan niet langer verplicht om mondkapjes te dragen en ook de thuiswerkplicht en het coronatoegangsbewijs vervallen, maakte premier Boris Johnson woensdag bekend.

35 minuten geleden
Maximumstraf voor mensensmokkelaar om dood migranten in koelwagen

BRUGGE (ANP/BELGA) - De leider van een mensensmokkelbende moet vijftien jaar de Belgische gevangenis in voor de dood van 39 Vietnamese migranten op weg naar Engeland, ruim twee jaar geleden. De rechtbank in Brugge legde de Vietnamees Vo Van Hong de hoogst mogelijke straf op.

4 uur geleden
VS geven 200 miljoen dollar aan extra militaire hulp aan Oekraïne

WASHINGTON/KIEV (ANP/RTR) - De Verenigde Staten hebben afgelopen maand 200 miljoen dollar (ruim 176 miljoen euro) extra militaire hulp aan Oekraïne gegeven. Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft dit laten weten op de dag dat buitenlandminister Antony Blinken in Kiev is aangekomen. Blinken bezoekt Oekraïne om het land steun te betuigen in het conflict met Rusland. Hij spreekt in Kiev met president Volodimir Zelenski en zijn Oekraïense collega Dmitro Kuleba.

4 uur geleden
Groep conservatieve parlementariërs beraamt val premier Johnson

LONDEN (ANP) - Een groep conservatieve parlementariërs probeert partijgenoot en premier Boris Johnson uit het zadel te wippen, omdat hij volgens hen niet kan aanblijven na de rel over borrels in Downing Street 10 tijdens lockdowns. Britse media speculeren dat er voldoende parlementsleden kunnen zijn om de fractie te dwingen een vertrouwensstemming over Johnson te houden.

5 uur geleden
Israël zet omstreden uitzetting in Oost-Jeruzalem door

JERUZALEM (ANP/AFP/RTR) - De Israëlische autoriteiten hebben een Palestijnse familie in Oost-Jeruzalem uit hun huis gezet. De zaak zorgt voor ophef bij Palestijnen en leidde vooraf tot internationale oproepen aan Israël de huisuitzetting niet door te zetten. Het huis, dat meteen is gesloopt, stond in buurt Sheikh Jarrah. Huisuitzettingen die daar vorig jaar gepland stonden, zorgden toen voor een dagenlang gewapend conflict tussen Israël en Hamas.

5 uur geleden
Aanklager New York: patroon van fraude bij Trump Organization

NEW YORK (ANP/RTR) - De openbaar aanklager in New York beschuldigt het vastgoedbedrijf van oud-president Donald Trump en diens familie van "frauduleuze en misleidende" praktijken. Volgens procureur-generaal Letitia James heeft The Trump Organization zich herhaaldelijk schuldig gemaakt aan manipulatie van de waardering van eigendom voor belasting- en verzekeringsdoeleinden, meldt The New York Times op basis van rechtbankdocumenten.

6 uur geleden
Biden geeft eerste persconferentie van 2022 na jaar in functie

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse president Joe Biden geeft woensdag om 22.00 uur Nederlandse tijd zijn eerste persconferentie van het jaar 2022. Het is een jaar geleden dat hij aan de macht kwam na nog steeds door de oppositie omstreden verkiezingen. Biden heeft gezegd dat hij de gelegenheid wil aangrijpen om direct tot het volk te spreken. De voormalige Democratische vicepresident werd 20 januari 2021 beëdigd als president.

10 uur geleden