Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Pavlidis scoort opnieuw en pakt clubrecord van AZ

Pavlidis scoort opnieuw en pakt clubrecord van AZ

ALKMAAR (ANP) - Vangelis Pavlidis heeft ook in de zesde competitiewedstrijd van AZ dit seizoen gescoord. De Griekse spits opende de score tegen Heracles Almelo (1-0) en heeft nu een clubrecord in handen.

Nog nooit eerder scoorde een speler van AZ in de eerste zes duels van een nieuw seizoen in de Eredivisie. John Metgod trof in 1977 in de eerste vijf competitieduels doel. Drie andere spelers scoorden deze eeuw in hun eerste zes competitieduels. Dat waren Ali Elkhattabi (Sparta), Matthew Amoah (NAC) en Marc Janko (FC Twente).

Meer uit Voetbal

Club Brugge heeft niet genoeg aan twee treffers van Skov Olsen

BRUGGE (ANP) - Andreas Skov Olsen scoorde twee keer voor Club Brugge, maar het was niet genoeg om de ploeg aan een thuiszege te helpen tegen Union in de play-offs om de Belgische landstitel. Beide ploegen besloten hun onderlinge duel met een gelijkspel (2-2).

15 minuten geleden
NAC Breda neemt afstand van Roda JC in eerste duel play-offs

BREDA (ANP) - NAC Breda heeft in de eerste wedstrijd in de eerste ronde van de play-offs ruim gewonnen van Roda JC. De Bredanaars waren in eigen huis met 3-1 te sterk. Vrijdag volgt de wedstrijd in Kerkrade.

27 minuten geleden
Duitsland met Pavlovic naar EK voetbal in eigen land

FRANKFURT (ANP/DPA) - Bondscoach Julian Nagelsmann van Duitsland heeft Aleksandar Pavlovic opgenomen in zijn selectie voor het EK voetbal. De 20-jarige middenvelder is dit seizoen doorgebroken bij Bayern München. Verdedigers Nico Schlotterbeck (Borussia Dortmund) en Jonathan Tah (Bayer Leverkusen) zijn ook zeker van een plaats in de Duitse selectie.

2 uur geleden
Van Boekel videoscheidsrechter bij finale van Europa League

NYON (ANP) - Pol van Boekel is op 22 mei videoscheidsrechter bij de finale van de Europa League tussen Atalanta en Bayer Leverkusen. Dat heeft de Europese voetbalbond bekendgemaakt.

6 uur geleden
Spits Giroud vertrekt na drie seizoenen bij AC Milan

MILAAN (ANP) - Olivier Giroud vertrekt aan het einde van het seizoen bij AC Milan. De 37-jarige spits heeft besloten zijn aflopende contract niet te verlengen.

6 uur geleden
Guardiola wil historie schrijven met Manchester City

MANCHESTER (ANP/RTR) - Manchester City heeft een historische prestatie voor het grijpen in het Engelse voetbal. De club kan dit seizoen voor de vierde keer op rij de titel veroveren in de Premier League en dat is een club niet eerder gelukt.

7 uur geleden
Blessure Aké lijkt mee te vallen, maar onzeker voor Spurs

MANCHESTER (ANP) - De blessure van Nathan Aké lijkt niet ernstig. Trainer Pep Guardiola van Manchester City zei in een persconferentie dat de verdediger zich zondag al een stuk beter voelde en maandag mogelijk al weer kan trainen. Hij liet zich niet uit over de inzetbaarheid van Aké dinsdag in de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

7 uur geleden