Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Panamees voor sukkelend Anderlecht

Panamees voor sukkelend Anderlecht

BRUSSEL (ANP) - De Nederlanders Derrick Luckassen, Philippe Sandler (beiden verdedigers) en middenvelder Michel Vlap krijgen bij Anderlecht een Panamese international als ploeggenoot. Het is Amir Murillo, een 23-jarige rechtsback, die bij de sukkelende Belgische club een contract tot medio 2023 heeft ondertekend. De 36-voudige international is afkomstig van New York Red Bulls en is vanaf januari speelgerechtigd in België.

Murillo is de eerste wintertransfer voor Anderlecht, dat na een povere eerste seizoenshelft op zoek moet naar versterking. De 34-voudig landskampioen staat momenteel op de blamerende elfde plaats.

Meer uit Voetbal

Voetbalsters Chelsea winnen eerste halve finale van FC Barcelona

BARCELONA (ANP) - De voetbalsters van Chelsea hebben de eerste wedstrijd in de halve finale van de Champions League met 1-0 gewonnen van FC Barcelona. De returnwedstrijd is over een week in Londen.

55 minuten geleden
Ajax-AZ definitief gestaakt, AZ-keepster Liefting bij kennis

AMSTERDAM (ANP) - De wedstrijd tussen de voetbalsters van Ajax en AZ is definitief gestaakt na een zware botsing waarbij AZ-keepster Femke Liefting het grootste slachtoffer is. AZ meldt dat de 19-jarige keepster weer bij kennis is.

1 uur geleden
Duel Ajax - AZ gestaakt na zware botsing AZ-keepster Liefting

AMSTERDAM (ANP) - De wedstrijd tussen de voetbalsters van Ajax en AZ is gestaakt na een botsing tussen AZ-keepster Femke Liefting en voetbalster Chasity Grant van Ajax.

1 uur geleden
Juve pakt na achterstand door twee penalty's punt in Cagliari

CAGLIARI (ANP) - Juventus heeft ondanks een 2-0-achterstand bij rust een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Cagliari. Het werd 2-2. De eindstand werd vlak voor tijd bepaald door Cagliari-verdediger Alberto Dossena, die de bal in eigen doel werkte.

17 uur geleden
Dender van trainer Timmy Simons naar hoogste niveau in België

BOUSSU (ANP) - De Belgische voetbalclub Dender is gepromoveerd naar het hoogste niveau. De club wordt getraind door oud-PSV'er Timmy Simons (47), die 94 interlands speelde voor België.

18 uur geleden
Roda JC verspeelt tegen De Graafschap punten in promotiestrijd

KERKRADE (ANP) - Roda JC heeft in de strijd om promotie dure punten verspeeld. De nummer 2 van de Keuken Kampioen Divisie speelde thuis met 1-1 gelijk tegen De Graafschap en kan koploper Willem II nu zien uitlopen en achtervolger FC Groningen dichterbij zien komen.

18 uur geleden
Manier degradatie komt hard aan bij supportersvereniging Vitesse

ARNHEM (ANP) - De manier waarop Vitesse uit de Eredivisie verdwijnt is hard aangekomen bij de supporters van Vitesse. Dat zegt Susanne Wichhart, de voorzitter dan de Supportersvereniging Vitesse. De Arnhemse club kreeg vrijdagmiddag 18 punten in mindering van de licentiecommissie van de KNVB.

19 uur geleden