Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

'Overgebleven' clubs uit Premier League houden spoedberaad

'Overgebleven' clubs uit Premier League houden spoedberaad

LONDEN (ANP) - De veertien ploegen uit de Premier League die geen deel uitmaken van de eventuele toekomstige Super League hebben voor dinsdag een spoedberaad belegd. Dat melden diverse media in Engeland.

De gesloten topcompetitie werd zondagnacht gelanceerd door twaalf Europese topclubs, waaronder Liverpool, Manchester City, Manchester United, Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur uit de Engelse topklasse. De andere clubs willen nu overleggen zonder de 'Big Six' daarbij te betrekken.

De vrees bestaat dat de grote clubs hun beste spelers straks in de Super League laten uitkomen en in de Premier League met een veredeld tweede elftal voetballen. Dat zou de waarde van de Engelse competitie aanmerkelijk verminderen.

Meer uit Voetbal

Slot kan in bekerfinale beroep doen op basis van laatste weken

ZEIST (ANP) - Trainer Arne Slot van Feyenoord kan zondag in de bekerfinale tegen NEC een beroep doen op zijn basisspelers van de laatste weken. "De selectie is fit, op de bekende gevallen na", zei de coach op de persconferentie in Zeist richting de eindstrijd.

14 minuten geleden
Martens keert na gemiste interlands terug in selectie PSG

PARIJS (ANP) - Lieke Martens keert terug in de selectie van haar club Paris Saint-Germain voor de halve finale van de Champions League. De voetbalster stond vier weken aan de kant en miste de EK-kwalificatieduels van het Nederlands elftal, maar is nu door haar club weer in de selectie opgenomen voor het duel met Olympique Lyon.

31 minuten geleden
Nagelsmann blijft ook na het EK bondscoach Duitse voetballers

BERLIJN (ANP) - Julian Nagelsmann blijft voorlopig bondscoach van de Duitse voetballers. De 36-jarige voormalige trainer van Bayern München verlengde zijn contract met de Duitse bond tot 2026 en leidt Duitsland dus ook in de kwalificatie richting het WK, dat over twee jaar in de Verenigde Staten, Canada en Mexico plaatsvindt.

3 uur geleden
Voorzitter Lille hekelt houding Argentijnse doelman Martínez

LILLE (ANP) - Doelman Emiliano Martínez van Aston Villa heeft geen vrienden gemaakt in Frankrijk. De Argentijn probeerde in de strafschoppenserie van de kwartfinales van de Conference League tegen Lille er alles aan te doen de spelers uit hun concentratie te halen.

7 uur geleden
Klopp ziet Europese uitschakeling als voordeel voor competitie

BERGAMO (ANP/RTR) - Jürgen Klopp treurt niet lang om de uitschakeling van Liverpool in de kwartfinales van de Europa League door Atalanta. De Duitse trainer, die na dit seizoen bij de club vertrekt, ziet het als voordeel in de spannende strijd om de Engelse landstitel.

7 uur geleden
Club Brugge viert eerste Europese halve finale in 32 jaar

THESSALONIKI (ANP/BELGA) - Club Brugge heeft het bereiken van de eerste Europese halve finale in 32 jaar uitgebreid gevierd. "Dit is echt prachtig, een historisch moment", zei aanvoerder Hans Vanaken na de overwinning van 2-0 op PAOK Saloniki in de Conference League tegen Sporza. Club Brugge had het thuisduel al met 1-0 gewonnen.

8 uur geleden
Italië zeker van vijf plekken in Champions League

ROME (ANP/AFP) - Italië is zeker van vijf tickets voor het hoofdtoernooi van de Champions League van komend seizoen. Het Zuid-Europese land kan een plek bij de eerste twee op de coëfficiëntenlijst van de UEFA na donderdag niet meer ontgaan. Dat komt door de prestaties van AS Roma, Atalanta en Fiorentina, die zich alle drie verzekerden van een plek in de halve eindstrijd van de Europa League (Roma en Atalanta) en Conference League (Fiorentina).

8 uur geleden