Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Oud-prof Tarvajärvi gaat voetbalsters sc Heerenveen trainen

Oud-prof Tarvajärvi gaat voetbalsters sc Heerenveen trainen

HEERENVEEN (ANP) - Niklas Tarvajärvi volgt Hans Schrijver op als trainer van de voetbalsters van sc Heerenveen. De 41-jarige Fin speelde in het verleden bij de club als spits en tekent voor een jaar.

"Niklas is een toegewijde en ambitieuze trainer en beschikt met zijn achtergrond over de nodige ervaring in het profvoetbal. We zijn blij dat hij volgend seizoen voor de groep staat", aldus algemeen directeur Ferry de Haan.

De voetbalsters van sc Heerenveen eindigden afgelopen seizoen als tiende op het hoogste niveau.

Meer uit Voetbal

Bellingham helpt Engeland aan moeizame zege op Servië

GELSENKIRCHEN (ANP) - Engeland heeft zijn eerste groepswedstrijd op het EK in Duitsland met de nodige moeite gewonnen. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate versloeg in Gelsenkirchen Servië met 1-0. De enige treffer viel al vroeg in de wedstrijd en kwam op naam van Jude Bellingham.

5 minuten geleden
Eriksen dacht niet aan drama op vorig EK, maar alleen aan voetbal

STUTTGART (ANP/DPA) - Christian Eriksen heeft in de EK-wedstrijd van Denemarken tegen Slovenië geen moment gedacht aan het drama dat hem drie jaar geleden overkwam tijdens de eerste wedstrijd van het vorige EK tegen Finland. Eriksen kreeg in dat duel een hartstilstand en moest gereanimeerd worden. Publiek en spelers waren destijds in shock.

47 minuten geleden
Manchester United wil door met 'beste trainer' Ten Hag

BAARN (ANP) - Manchester United wil graag verder met Erik ten Hag als coach. Dat heeft de oud-coach van Ajax gezegd op tv bij de NOS. "Er is met andere kandidaten gesproken, maar uiteindelijk kwamen ze tot de conclusie dat ze de beste trainer al hebben", zei de Tukker.

1 uur geleden
Reijnders tevreden over 'steady' EK-debuut onervaren middenveld

HAMBURG (ANP) - Tijjani Reijnders oordeelde positief over het optreden van het onervaren middenveld van het Nederlands elftal in de eerste groepswedstrijd op het EK. Zowel hij, Jerdy Schouten als Joey Veerman deed nog niet eerder mee aan een eindtoernooi. Het drietal speelde tot zondag gezamenlijk pas 24 interlands.

2 uur geleden
Recordoptreden Kane bij Engeland, Servië zonder Tadic

GELSENKIRCHEN (ANP) - Harry Kane begint tegen Servië in de spits bij Engeland op het EK voetbal. Het wordt zijn 23e optreden in een interland op een groot toernooi en daarmee is hij de nieuwe recordhouder. Kane, de topscorer van Bayern München, passeert Ashley Cole.

2 uur geleden
Dumfries heeft bij tegentreffer Oranje déjà vu en baalt

HAMBURG (ANP) - Denzel Dumfries had in de openingswedstrijd van het Nederlands elftal op het EK tegen Polen (2-1) een déjà vu. Het tegendoelpunt deed hem erg denken aan het oefenduel met Duitsland in maart, toen Oranje met 2-1 verloor.

3 uur geleden
Denemarken verzuimt te winnen in eerste groepsduel met Slovenië

STUTTGART (ANP) - Denemarken heeft de eerste groepswedstrijd op het EK niet kunnen winnen van Slovenië. In Stuttgart verspeelden de Denen een voorsprong en moesten genoegen nemen met een 1-1-gelijkspel.

3 uur geleden