Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Oud-basketballer Ewing besmet met Covid-19

Oud-basketballer Ewing besmet met Covid-19

NEW YORK (ANP) - De bekende oud-basketballer Patrick Ewing is besmet met het coronavirus. De 57-jarige Amerikaan speelde 17 jaar in de NBA en stond vijftien seizoenen onder contract bij New York Knicks.

"Ik wil met iedereen delen dat ik besmet ben met Covid-19", zegt Ewing op sociale media. "Dit virus is ernstig en moet niet te licht worden opgevat. Ik wil iedereen aanmoedigen om veilig te leven. Blijf ook goed voor je dierbaren zorgen."

Ewing is opgenomen in een ziekenhuis. Hij is daar geïsoleerd van andere patiënten. Ewing is hoofdtrainer van basketbalploeg Georgetown University. Zijn spelers zijn niet besmet.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Sport

Wielrenner Buchmann voltooit zijn 'Everest Challenge'

ÖTZTAL (ANP/DPA) - De Duitse wielrenner Emanuel Buchmann heeft vrijdag de zogeheten Everest Challenge voltooid: in zo kort mogelijke tijd 8846 hoogtemeters overbruggen, oftewel de hoogte van de Mount Everest. De 27-jarige wielrenner van Bora-hansgrohe heeft er vooralsnog ruim 14.000 euro mee ingezameld voor het goede doel. Zijn streefdoel van 10 euro per hoogtemeter, dus ruim 88.000 euro, heeft hij niet gehaald.

2 uur geleden
Oud-schaatser Mulder trainer bij Reggeborgh

RIJSSEN (ANP) - Michel Mulder is als assistent-trainer aan de staf van Schaatsteam Reggeborgh toegevoegd. De olympisch kampioen en tweevoudig wereldkampioen sprint gaat hoofdtrainer Gerard van Velde ondersteunen bij de sprintploeg.

2 uur geleden
Tennisser Federer passeert voetballers als bestbetaalde sporter

NEW YORK (ANP) - Tennisser Roger Federer voert voor het eerst de lijst van bestbetaalde sporters ter wereld van Forbes aan. De Zwitserse sterspeler heeft daarmee over de afgelopen twaalf maanden voetbalsterren Cristiano Ronaldo en Lionel Messi afgetroefd. Messi voerde de lijst van het zakentijdschrift de vorige keer nog aan.

3 uur geleden
Schaatser Verbij breekt sleutelbeen bij val tijdens fietstraining

HEERENVEEN (ANP) - Schaatser Kai Verbij is vrijdagochtend hard ten val gekomen tijdens een fietstraining in Friesland. De 25-jarige sprinter van Team Jumbo-Visma heeft daarbij zijn linkersleutelbeen gebroken. Verbij wordt later vrijdag nog geopereerd in het ziekenhuis, laat de ploeg weten.

5 uur geleden
Rugbyers missen de scrum en tackles in coronatijd

AMSTERDAM (ANP) - Na jaren waarin het ledenaantal snel steeg, vreest de Nederlandse rugbybond nu voor een afname als gevolg van de coronacrisis. Rugby is bij uitstek een sport waarbij spelers langdurig en intensief fysiek contact hebben, bij scrums of tackles. "Veel rugbyers halen juist daar hun energie uit, dat getrek aan elkaar", zegt voorzitter Janhein Pieterse van Rugby Nederland. "Ik krijg tientallen e-mails per dag van mensen die zeggen dat de lol er nu af is voor ze."

6 uur geleden
Renault blijft ondanks bezuinigingen in Formule 1

BOULOGNE-BILLANCOURT (ANP) - De Franse autoproducent Renault gaat fors bezuinigen om door de coronacrisis te komen, maar blijft wel actief in de Formule 1. "Het is onze intentie om in de Formule 1 te blijven", zei interim-directeur Clotilde Delbos. Vanaf volgend jaar geldt een budgetplafond van 133 miljoen euro voor alle teams in de Formule 1 en Renault denkt dan beter te kunnen concurreren met de topteams Mercedes, Ferrari en Red Bull.

9 uur geleden
Rentree tennisser Murray in Britse 'battle'

LONDEN (ANP) - Tennisser Andy Murray maakt eind juni zijn rentree op een toernooi dat achter gesloten deuren wordt gespeeld. De 33-jarige Brit doet mee aan de 'Battle of the Brits', samen met zijn broer Jamie, Daniel Evans en Kyle Edmund.

10 uur geleden