Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Oranje-opponent Oostenrijk op EK zonder Schlager

Oranje-opponent Oostenrijk op EK zonder Schlager

LEIPZIG (ANP/DPA) - Oostenrijk kan op het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland niet beschikken over Xaver Schlager. De 26-jarige middenvelder van RB Leipzig heeft een scheur in een knieband en staat na een operatie zeker een half jaar aan de kant.

Schlager liep de blessure vrijdag op in de competitiewedstrijd tegen Hoffenheim. In 2021 liep de international ook al een zware (kruisband)blessure op.

Nederland en Oostenrijk staan dinsdag 25 juni in de laatste groepswedstrijd tegenover elkaar. Frankrijk en Polen zijn de andere landen in de poule.

Meer uit Voetbal

Franse doelman Maignan loopt drie weken voor EK weer blessure op

MILAAN (ANP/AFP) - Mike Maignan heeft opnieuw te maken met een tegenvaller. De eerste doelman van de Franse nationale ploeg blesseerde zich tijdens een training van AC Milan aan een vinger. "We wachten op de onderzoeksresultaten", aldus een woordvoerder van de Italiaanse club.

49 minuten geleden
Titelverdediger Italië zonder Verratti en Immobile naar EK

ROME (ANP/AFP) - Italië gaat zonder Marco Verratti naar het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland. De naam van de 31-jarige middenvelder ontbreekt in de voorlopige selectie van dertig spelers van bondscoach Luciano Spalletti.

1 uur geleden
Stojkovic langer bondscoach van voetballers Servië

BELGRADO (ANP) - Dragan Stojkovic geniet veel vertrouwen van de Servische voetbalbond. De bondscoach van de nationale ploeg heeft nog voor het EK in Duitsland zijn contract met twee jaar verlengd. "De verlenging van onze samenwerking met coach Stojkovic sluit aan bij onze ambities voor de komende periode", laat de Servische bond weten in een persbericht.

2 uur geleden
Succesvolle trainer Motta vertrekt bij Bologna

BOLOGNA (ANP) - Trainer Thiago Motta vertrekt aan het einde van het seizoen bij Bologna. De coach heeft de leiding van zijn club laten weten dat hij zijn aflopende contract niet wil verlengen.

3 uur geleden
Nieuwe trainer Farioli van Ajax arriveert bij Johan Cruijff ArenA

AMSTERDAM (ANP) - Francesco Farioli is gearriveerd bij de Johan Cruijff ArenA. De nieuwe trainer van Ajax zal daar naar verwachting snel zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen zetten. Daarna zal Ajax zijn komst bevestigen en bekendmaken hoe hij gepresenteerd wordt.

4 uur geleden
Lopetegui nieuwe trainer van West Ham United

LONDEN (ANP) - Julen Lopetegui is de nieuwe trainer van West Ham United. De Spanjaard is de opvolger van David Moyes, die aan het einde van het seizoen afscheid heeft genomen van de club uit Londen.

4 uur geleden
Oud-voetballer Simons nieuwe trainer van Westerlo

WESTERLO (ANP) - Timmy Simons gaat aan de slag als hoofdtrainer van Westerlo. De oud-middenvelder van PSV heeft overeenstemming bereikt over een tweejarig contract bij de club die uitkomt op het hoogste niveau van België. Dat meldt Westerlo op de eigen website.

6 uur geleden