Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Opnieuw brons voor judoka Meyer op WK

Opnieuw brons voor judoka Meyer op WK

BOEDAPEST (ANP) - Judoka Roy Meyer heeft op de WK in Boedapest een bronzen plak veroverd in de klasse boven 100 kilogram. In de strijd om de derde plaats was de 30-jarige Meyer op ippon te sterk voor de Braziliaan Rafael Silva, van wie hij op de Olympische Spelen van 2016 in de herkansingen verloor.

Voor de Nederlandse afvaardiging in Hongarije was het al de vijfde bronzen plak van het toernooi. Eerder pakten Frank de Wit, Sanne Vermeer, Sanne van Dijke en Guusje Steenhuis brons.

Meyer, die twee jaar geleden ook derde werd op de WK in Tokio, gaat volgende maand niet naar de Olympische Spelen. Zwaargewicht Henk Grol heeft de voorkeur gekregen in de klasse +100 kilogram.

Meer uit Sport

Welten stopt na dit seizoen als tophockeyster

UTRECHT (ANP) - Hockeyster Lidewij Welten stopt aan het eind van dit seizoen. Kampong, de club van de 33-jarige hockeyster, maakte bekend dat Welten in de play-offs van dit seizoen haar laatste wedstrijden speelt.

24 minuten geleden
Pogacar wint eerste tijdrit in Giro d'Italia, Arensman vierde

PERUGIA (ANP) - Tadej Pogacar heeft de eerste tijdrit in de Giro d'Italia op zijn naam geschreven. De rozetruidrager van UAE Team Emirates was in de tijdrit over 40,6 kilometer tussen Foligno en Perugia zeventien seconden sneller dan de Italiaan Filippo Ganna. De Amerikaan Magnus Sheffield was de nummer drie. Thymen Arensman werd op een minuut van Pogacar vierde.

45 minuten geleden
Wielrenster Bredewold wint eerste rit van Ronde van Baskenland

ELGOIBAR (ANP) - Wielrenster Mischa Bredewold heeft de eerste etappe van de Ronde van Baskenland gewonnen. De Europees kampioene was de snelste in een massasprint na een rit over 140 kilometer van Vitoria-Gasteiz naar Elgoibar.

4 uur geleden
Zieke Rybakina kan haar titel in Rome niet verdedigen

ROME (ANP) - Elena Rybakina kan haar titel van het tennistoernooi in Rome niet verdedigen. De nummer 4 van de wereld uit Kazachstan is ziek en heeft zich afgemeld voor haar wedstrijd van vrijdag in de eerste ronde tegen de Roemeense Irina-Camelia Begu.

5 uur geleden
Tennisser Thiem beëindigt carrière aan eind van seizoen

WENEN (ANP) - Dominic Thiem stopt aan het einde van dit seizoen met tennissen. Dat heeft de 30-jarige Oostenrijker in een video bekendgemaakt op Instagram. Hij kampt al langere tijd met een polsblessure.

5 uur geleden
Doncic en Mitchell op schot voor Mavericks en Cavaliers in NBA

OKLAHOMA (ANP) - Luka Doncic heeft Dallas Mavericks aan een zege op Oklahoma City Thunder geholpen. De Sloveense basketballer had met 29 punten een groot aandeel in een zege (119-110). Beide ploegen staan nu weer op gelijke hoogte in de halve finales van de play-offs van de Western Conference van de NBA (1-1).

11 uur geleden
Franse middenvelder Tchouaméni met blessure enige tijd aan de kant

MADRID (ANP/AFP) - De Franse middenvelder Aurélien Tchouaméni kampt met een stressfractuur in zijn linkervoet, meldt zijn club Real Madrid. Het is nog onduidelijk of hij op tijd fit is voor de finale van de Champions League op 1 juni tegen Borussia Dortmund.

1 dag geleden