Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ook tennisster Rus meldt zich af voor WTA-toernooi

Ook tennisster Rus meldt zich af voor WTA-toernooi

PARMA (ANP) - Tennisster Arantxa Rus heeft zich afgemeld voor het WTA-toernooi van Parma, dat deze week gespeeld wordt. De 30-jarige Rus, de nummer 85 van de wereld, heeft volgens de WTA last van een beenblessure. Het graveltoernooi in Italië is zondag begonnen.

Rus is de nummer 2 van Nederland, achter Kiki Bertens. Vorige week meldde Bertens zich al af voor het toernooi van Belgrado, dat eveneens deze week plaatsvindt. De nummer 17 van de wereld heeft nog altijd last van haar achillespeesblessure.

Roland Garros begint over ruim anderhalve week, op zondag 30 mei. Bertens en Rus, die zondag nog de finale speelde van een ITF-toernooi in Spanje, zijn rechtstreeks toegelaten.

Serena Williams is wel aanwezig in Parma. De Amerikaanse speelde er haar eerste gravelwedstrijd van het jaar. Dinsdag liet ze de Italiaanse Lisa Pigato met 6-3 6-2 kansloos.

Meer uit Sport

Van de Zandschulp toont herstel in Madrid met zege op Eubanks

MADRID (ANP) - Botic van de Zandschulp is op het masterstoernooi van Madrid doorgedrongen tot de tweede ronde. De 28-jarige Nederlander versloeg de Amerikaan Christopher Eubanks in twee sets: 6-3 6-3.

12 minuten geleden
Lotto Dstny van De Jong krijgt wildcard Tour de France Femmes

PARIJS (ANP/Belga) - Wielerploeg Lotto Dstny heeft een wildcard gekregen voor de Tour de France Femmes, de Ronde van Frankrijk voor vrouwen. De formatie van de Nederlandse kopvrouw Thalita de Jong, een continentaal team, is een van de vijf ploegen die in augustus met een wildcard aan de start staat.

1 uur geleden
Ferrari sluit voor Formule 1-team sponsordeal met HP

MILAAN (ANP/RTR) - Ferrari heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met HP. Het logo van de op een na grootste pc-fabrikant is vanaf begin mei te zien op de Formule 1-wagens van de Italiaanse renstal. Financiële details over de deal maakten beide partijen niet bekend.

2 uur geleden
Wielrenner Godon na ritwinst nieuwe leider in Romandië

FREIBURG (ANP) - Wielrenner Dorian Godon heeft de eerste etappe van de Ronde van Romandië op zijn naam geschreven. De 27-jarige Fransman van Decathlon AG2R La Mondiale won na een heuvelrit over ruim 165 kilometer tussen Château-d'Oex en Freiburg de sprint van het peloton.

2 uur geleden
WK baanwielrennen 2025 van San Juan naar Santiago in Chili

AIGLE (ANP) - De WK baanwielrennen in 2025 verhuist van het Argentijnse San Juan naar Santiago in Chili. Dat maakte de internationale wielerunie UCI bekend. Het mondiale titeltoernooi vindt volgend jaar plaats van 15 tot en met 19 oktober.

4 uur geleden
Turners De Munck en Schmidt op finalekoers bij EK, ploeg wacht af

RIMINI (ANP) - Turners Loran de Munck en Casimir Schmidt liggen na de eerste van in totaal drie subdivisies op koers voor individuele finaleplaatsen bij de EK in het Italiaanse Rimini.

6 uur geleden
Skibond 'verguld' met comeback skilegende Hirscher voor Nederland

UTRECHT (ANP) - De kleine skinatie Nederland verwelkomt met Marcel Hirscher een van de beste skiërs aller tijden. De Nederlands Ski Vereniging (NSkiV) bevestigt dat de 35-jarige Hirscher vanaf volgend seizoen onder de Nederlandse vlag wedstrijden zal skiën. Hij maakt gebruik van zijn dubbele paspoort. Eerder gaf de Oostenrijkse skibond al goedkeuring voor de verandering van nationaliteit.

9 uur geleden