Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ontevreden supporters Willem II staken protestacties

Ontevreden supporters Willem II staken protestacties

TILBURG (ANP) - Supporters van Willem II stoppen voor nu met protestacties. Er heerst al langere tijd onvrede over de gang van zaken bij de Tilburgse club, maar in een verklaring laat Supporterscollectief Willem II donderdag weten vertrouwen te hebben in een betere toekomst.

De raad van commissarissen is deze week in gesprek gegaan met enkele fanatieke supporters. Volgens hen is er tijdens dat gesprek goed geluisterd naar de wensen van de supporters, en dus zijn nieuwe acties van de baan. "Voor nu zullen de fanatieke supporters dan ook geen protestacties meer uitvoeren en de rust zoveel mogelijk bewaren. De wederopbouw zal volgens de raad van commissarissen geleidelijk moeten gaan en wij zullen hen daarin de ruimte geven", zo staat in de verklaring. Bij het gesprek was onder meer algemeen directeur Martin van Geel aanwezig.

Bij Willem II is het al lange tijd onrustig. Na het mislopen van promotie naar de Eredivisie vorig seizoen staan de Tilburgers nu vijftiende in de Keuken Kampioen Divisie. Voor velen was het verlies tegen aartsrivaal NAC de druppel. De Bredanaars wonnen op bezoek bij Willem II met 1-4, wat ook meteen het einde betekende voor trainer Reinier Robbemond. Willem II - NAC werd afgelopen weekend definitief gestaakt, nadat er voor de tweede keer voorwerpen vanaf de tribune op het veld waren gegooid. Dinsdagochtend werd het duel uitgespeeld in een leeg stadion.

Meer uit Voetbal

Simons wil niet te lang stilstaan bij zijn afgekeurde doelpunt

LEIPZIG (ANP) - Xavi Simons wil niet te lang stilstaan bij zijn afgekeurde treffer in het duel met Frankrijk (0-0) op het EK. Hij leek Oranje halverwege de tweede helft op voorsprong te schieten, maar de grensrechter en later de videoscheidsrechter vonden dat Denzel Dumfries de Franse doelman Mike Maignan hinderde toen hij buitenspel stond.

44 minuten geleden
Koeman is tevreden met gelijkspel van Oranje tegen Fransen

N i e u w bericht, meer informatie na 3e alinea

45 minuten geleden
Bondscoach Koeman snapt niet dat doelpunt van Simons is afgekeurd

LEIPZIG (ANP) - Bondscoach Ronald Koeman van het Nederlands elftal snapt niet waarom het doelpunt van Xavi Simons tegen Frankrijk werd afgekeurd. Eerst een grensrechter en later de videoscheidsrechter oordeelden dat Denzel Dumfries de Franse doelman Mike Maignan hinderde terwijl hij buitenspel stond.

1 uur geleden
Aanvoerder Van Dijk kan leven met punt tegen Frankrijk

LEIPZIG (ANP) - Aanvoerder Virgil van Dijk zei in een eerste reactie na het doelpuntloos gelijkspel tegen Frankrijk dat hij kon leven met een punt. De verdediger van Oranje zag ook positieve punten en kijkt alweer vooruit.

2 uur geleden
Oranje besluit boeiend schouwspel met gelijkspel tegen Frankrijk

LEIPZIG (ANP) - Het Nederland elftal is dichtbij een plek in de achtste finales van het EK, na een gelijkspel tegen Frankrijk (0-0). Oranje leidt, met de laatste groepswedstrijd tegen Oostenrijk van dinsdag voor de boeg, samen met de Fransen poule D van de Europese eindronde. De kans is groot dat het huidige puntentotaal van 4 voldoende is om in ieder geval als een van de vier beste nummers 3 verder te bekeren.

2 uur geleden
Oranje na 0-0 tegen Frankrijk dicht bij achtste finales EK

LEIPZIG (ANP) - Het Nederlands elftal heeft een grote stap gezet richting de achtste finales van het Europees kampioenschap in Duitsland. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman speelde in Leipzig met 0-0 gelijk tegen WK-finalist Frankrijk.

2 uur geleden
België zonder Witsel in groepswedstrijd tegen Roemenië

KEULEN (ANP/BELGA) - Bondscoach Domenico Tedesco van België moet het in de tweede groepswedstrijd op het EK tegen Roemenië nog doen zonder Axel Witsel. De speler van Atlético Madrid heeft pijntjes en is niet meegereisd met het elftal naar Keulen.

2 uur geleden