Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Onontploft explosief gevonden op geldautomaat in Amsterdam

Onontploft explosief gevonden op geldautomaat in Amsterdam

AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag op een geldautomaat bij Plein '40-'45 een explosief aangetroffen. Het explosief is niet ontploft. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is ingeschakeld, meldt de politie op Twitter.

De omgeving rond het plein is afgezet.

Meer uit Binnenland

Veel onwelwordingen bij marathon in Leiden

LEIDEN (ANP) - De hulpdiensten zijn gealarmeerd om "het hoge aantal onwelwordingen" bij de marathon van Leiden. Dat meldt de veiligheidsregio. De hulpdiensten zijn met de organisatie daarover in gesprek.

35 minuten geleden
2,1 miljoen Nederlanders bekijken finale Eurovisie Songfestival

AMSTERDAM (ANP) - Zo'n 2,1 miljoen mensen in Nederland hebben zaterdagavond de finale van het Eurovisie Songfestival bekeken. Dat meldt kijkcijferanalist Tina Nijkamp zondag. De Nederlandse inzending Joost Klein was doorgedrongen tot de finale met zijn lied Europapa, maar werd gediskwalificeerd om een incident met een cameravrouw.

1 uur geleden
Grote NAVO-oefening met Nederlandse parachutisten uitgesteld

CLUJ (ANP) - De grote NAVO-oefening in Roemenië is een dag uitgesteld. Het weer vormt een te groot risico voor de 1500 parachutisten die zouden moeten landen, onder wie zo'n honderd Nederlanders.

1 uur geleden
Spullen gestolen na plofkraak telecomwinkel Beverwijk

BEVERWIJK (ANP) - Op het bedrijventerrein Midi Center in Beverwijk is een plofkraak gepleegd bij een telecomwinkel. Door een explosie werd de toegangsdeur weggeslagen en de verdachten hebben spullen uit de winkel gestolen.

2 uur geleden
Joost Klein geeft opnieuw teken van leven op Instagram

MALMÖ (ANP) - Joost Klein heeft opnieuw een klein teken van leven gegeven op Instagram. Op de pagina Eurovision 24 zette hij zondag een blauw hartje. Daarvoor was zijn laatste bericht in die groep een post over hoe op hem te stemmen als Nederlandse inzending op het Eurovisie Songfestival.

2 uur geleden
Joost Klein niet met delegatie naar Nederland, geen persmoment

MALMÖ (ANP) - Joost Klein reist zondag niet met de rest van de Nederlandse delegatie van het Zweedse Malmö naar Nederland. Dat meldt AVROTROS. Ook is er geen persmoment in Malmö of op Schiphol.

2 uur geleden
Politie Zweden zegt niets over camerabeelden in onderzoek Klein

MALMÖ (ANP) - De politie in Zweden wil niet ingaan op de vraag of zij camerabeelden heeft gekregen van het incident waarbij de Nederlandse zanger Joost Klein donderdagavond betrokken was. Dat laat een woordvoerder zondag weten. "Die vraag maakt deel uit van het onderzoek", aldus een woordvoerder.

4 uur geleden