Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Onlinegokbedrijf Kansino voor vier seizoenen shirtsponsor van AZ

Onlinegokbedrijf Kansino voor vier seizoenen shirtsponsor van AZ

ALKMAAR (ANP) - AZ heeft met onlinegokbedrijf Kansino een nieuwe shirtsponsor gevonden voor de komende vier seizoenen. Vanaf 1 juli is Kansino 'hoofdpartner' van de club en verdwijnt AFAS Software na twaalf jaar als sponsor vanaf de voorkant van het shirt. Het softwarebedrijf blijft wel naamgever van het stadion van AZ in Alkmaar.

Op shirts voor supporters onder de 18 jaar zal de Alkmaar Zaanstreek Foundation als sponsor komen te staan. "Met dit gezamenlijk op te zetten initiatief kunnen we meerdere maatschappelijke doelen ondersteunen", aldus Robert Eenhoorn, algemeen directeur van AZ. "Welke initiatieven dat zijn, zal op korte termijn worden gepresenteerd."

Het strikken van Kansino als nieuwe shirtsponsor legt volgens Eenhoorn "een solide basis voor de toekomst en geeft AZ de ruimte om weer een stap te zetten in haar ambities". AZ was sinds eind vorig jaar op zoek naar een nieuwe shirtsponsor, toen besloten werd dat de samenwerking met AFAS op dit gebied werd stopgezet.

AZ werd vorig jaar vijfde in de Eredivisie en verzekerde zich via de play-offs van Europees voetbal.

Meer uit Voetbal

Athletic Club verslaat Atlético Madrid weer en bereikt bekerfinale

BILBAO (ANP) - Athletic Club heeft zich ten koste van Atlético Madrid geplaatst voor de finale van de Spaanse beker. De voetbalclub uit Bilbao zegevierde met 3-0 na het eerste duel in Madrid al met 1-0 te hebben gewonnen.

2 uur geleden
Bacuna is trots op spel van FC Groningen in De Kuip

GRONINGEN (ANP) - Voor FC Groningen duurde de halve eindstrijd van de KNVB-beker tegen Feyenoord in De Kuip zo'n half uurtje te lang. De nummer 6 van de Keuken Kampioen Divisie kwam verdiend op voorsprong, maar ging onderuit na treffers van Dávid Hancko (62e minuut) en Ondrej Lingr (83e minuut).

2 uur geleden
Feyenoord vreest ernstige knieblessure voor Stengs

ROTTERDAM (ANP) - Trainer Arne Slot kon na de zege van Feyenoord op FC Groningen (2-1) in de halve eindstrijd van de KNVB-beker nog geen duidelijkheid geven over de ernst van de knieblessure van Calvin Stengs. "Dat hij pijn heeft, dat is duidelijk", zei hij. "Jullie hebben hem ook zien huilen. Hopelijk was dat ook een beetje van de schrik."

2 uur geleden
Fans Atlético Madrid naar ziekenhuis na confrontatie in Bilbao

BILBAO (ANP) - Fans van Atlético Madrid zijn in Bilbao voor aanvang van de halve finale van de Spaanse beker tegen Athletic Club gewond geraakt door een confrontatie in een bar met aanhangers van de thuisclub. Meerdere Madrileense supporters moesten met letsel naar het ziekenhuis worden gebracht. Atlético-voorzitter Enrique Cerezo spreekt in gesprek met Movistar Plus+ over "meerdere ernstig gewonden".

3 uur geleden
Hancko helpt Feyenoord met treffer naar bekerfinale

ROTTERDAM (ANP) - Moe maar voldaan wandelde Dávid Hancko na afloop van de halve eindstrijd van de KNVB-beker tussen Feyenoord en FC Groningen (2-1) naar de perskamer van De Kuip. "Het ging zeker niet vanzelf", zei de verdediger. "Ik was in de tweede helft ook best moe, net als enkele ploeggenoten. Maar we zijn blijven strijden, gelukkig met succes. Dit is top."

4 uur geleden
Invaller Lingr schiet Feyenoord naar bekerfinale tegen NEC

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord heeft zich naar de bekerfinale geknokt. De club kwam in de tweede helft van de halve eindstrijd tegen FC Groningen terug van een achterstand en zegevierde met 2-1. Ondrej Lingr, ingevallen voor de onzichtbare Ayase Ueda , maakte in de 83e minuut het winnende doelpunt.

4 uur geleden
Feyenoord verslaat FC Groningen en treft NEC in bekerfinale

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord heeft met veel moeite de finale van de KNVB-beker bereikt. De nummer 2 van de Eredivisie rekende in de slotfase af met FC Groningen, de nummer 6 van de Keuken Kampioen Divisie. Ondrej Lingr, ingevallen voor Ayase Ueda, maakte in de 83e minuut het winnende doelpunt: 2-1.

4 uur geleden