Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Olympiakos tegenstander Fiorentina in finale Conference League

Olympiakos tegenstander Fiorentina in finale Conference League

PIRAEUS (ANP) - Olympiakos is de tegenstander van Fiorentina in de finale van de Conference League. De Griekse club versloeg in de tweede halve finale Aston Villa met 2-0, nadat de club ook al de eerste wedstrijd in Birmingham had gewonnen (4-2).

Ayoub El Kaabi zorgde in de tiende minuut met een intikker op aangeven van Quini vanaf links voor het openingsdoelpunt. Aston Villa, de nummer 4 uit de Premier League, slaagde er niet in gelijk te komen. El Kaabi maakte in de slotfase nog zijn tweede treffer uit een lange uittrap van doelman Konstantinos Tzolakis.

De finale van de Conference League vindt plaats op 29 mei in het stadion van AEK Athene, de rivaal van Olympiakos. Fiorentina bereikte woensdag de finale door 1-1 te spelen bij Club Brugge. De Italianen hadden de eerste wedstrijd met 3-2 gewonnen.

Meer uit Voetbal

Bondscoach Advocaat neemt Brenet op in selectie Curaçao

WILLEMSTAD (ANP) - Bondscoach Dick Advocaat van Curaçao heeft Joshua Brenet opgenomen in de selectie voor de eerste twee kwalificatiewedstrijden voor het WK 2026. Curaçao speelt op 5 juni thuis tegen Barbados en op 8 juni uit tegen Aruba.

15 minuten geleden
Aanstaande Liverpool-coach Slot kon kans 'moeilijk negeren'

ROTTERDAM (ANP) - Arne Slot noemt zijn beslissing om Feyenoord te verlaten "bepaald geen eenvoudig besluit". Dat verklaarde de trainer nadat Liverpool en Feyenoord zijn overgang naar Engeland officieel bekendmaakten. "Maar een kans om hoofdtrainer te worden in de Premier League, bij een van de grootste clubs ter wereld, kun je als sportman moeilijk negeren. Ik ben Feyenoord dankbaar dat ze hebben willen meewerken aan deze overstap", zei Slot.

24 minuten geleden
Liverpool bevestigt komst trainer Slot van Feyenoord

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool heeft de komst van trainer Arne Slot van Feyenoord officieel bevestigd. De 45-jarige Slot wordt vanaf 1 juni de nieuwe coach, afhankelijk van het verkrijgen van een werkvergunning.

1 uur geleden
Vertrekkende coach Bakker ziet bekerwinst Ajax als 'bekroning'

TILBURG (ANP) - Trainster Suzanne Bakker van Ajax zag het winnen van de KNVB-beker als een "bekroning na het harde werken van speelsters en staf in dit fantastische seizoen". De 37-jarige coach zat in Tilburg voor het laatst op de bank bij Ajax, nadat haar aflopende contract niet werd verlengd. "Ik heb zes geweldige jaren bij Ajax gehad en vanavond gaan we dit vieren", zei ze na de gewonnen finale tegen Fortuna Sittard (3-1).

1 uur geleden
Voetbalsters Ajax winnen voor de zesde keer KNVB-beker

TILBURG (ANP) - De voetbalsters van Ajax hebben voor de zesde keer de KNVB-beker gewonnen. Het elftal van de vertrekkende trainster Suzanne Bakker was in het stadion van Willem II met 3-1 te sterk voor Fortuna Sittard. Het was de eerste keer dat er een videoscheidsrechter aanwezig was bij een wedstrijd in het Nederlandse vrouwenvoetbal.

3 uur geleden
Voetbalster Beerensteyn verlaat na twee seizoenen Juventus

TURIJN (ANP) - Voetbalster Lineth Beerensteyn verlaat Juventus. De 27-jarige Oranje-international speelde twee seizoenen in Turijn. Het is nog onbekend waar ze haar carrière gaat vervolgen.

5 uur geleden
Ophef om gedrag Monaco-speler Camara bij actie tegen homofobie

MONACO (ANP/AFP) - De Franse minister van Sport Amélie Oudéa-Castéra wil de "zwaarst mogelijke sancties" tegen Mohamed Camara en zijn club Monaco nadat de voetballer een logo tegen onder meer homofobie op zijn shirt had bedekt met tape.

6 uur geleden