Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Nieuwe coronagevallen bij NBA-teams

Nieuwe coronagevallen bij NBA-teams

NEW ORLEANS/DENVER (ANP) - Drie basketballers van New Orleans Pelicans hebben positief getest op het coronavirus. Dat maakte de club dinsdag bekend zonder aan te geven om welke spelers het gaat. Het drietal is in isolatie en ondergaat dagelijkse tests. "Wanneer die twee dagen op rij negatief zijn kunnen ze het team weer versterken", meldde topbestuurder David Griffin. De Pelicans behoren tot de 22 teams die vanaf 30 juli de competitie gaan hervatten op het besloten Disney Resort in Atlanta.

Sportzender ESPN meldde bij Denver Nuggets ook drie besmettingen die de club hebben genoopt het trainingscentrum te sluiten. Het gaat om drie mensen uit de groep van 35 - inclusief begeleiding - waarmee de Nuggets naar Florida willen afreizen. Daar beginnen op 9 juli de trainingen. Eerder was al bekend dat de Servische center Nikola Jokic in zijn vaderland positief was getest op het longvirus. Hij sluit later aan bij de groep.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Sport

Na New York en Boston gaat ook in Chicago marathon niet door

CHICAGO (ANP/RTR) - De marathon van Chicago gaat dit jaar niet door. Organisatoren besloten maandag het evenement, dat gepland stond voor 11 oktober, vanwege het coronavirus af te gelasten.

8 uur geleden
Basketballer Westbrook heeft corona

HOUSTON (ANP) - De bekende basketballer Russell Westbrook van Houston Rockets heeft corona. De Amerikaan laat weten dat hij zich goed voelt en thuis in quarantaine zit.

10 uur geleden
Tennisser Thiem vindt kritiek Kyrgios te ver gaan

BERLIJN (ANP) - Dominic Thiem vindt dat Nick Kyrgios te ver gaat met zijn kritiek op de deelnemers aan het vorige maand door Novak Djokovic georganiseerde toernooi. Bij de Adria Tour, waar publiek welkom was en tennissers elkaar na afloop van partijen omhelsden en 's avonds het nachtleven indoken, testten meerdere spelers positief op het coronavirus.

10 uur geleden
'Bottas rijdt ook volgend seizoen voor Mercedes in Formule 1'

SPIELBERG (ANP/DPA) - Autocoureur Valtteri Bottas rijdt ook volgend seizoen voor Mercedes in de Formule 1. Volgens Motorsport.com hebben de 30-jarige Fin en zijn ploeg maandag afgesproken de samenwerking voort te zetten. Alleen een handtekening zou nog ontbreken.

11 uur geleden
American footballclub Redskins gaat na naam ook logo aanpassen

WASHINGTON (ANP) - American footballclub Washington Redskins krijgt niet alleen een andere naam, maar ook een ander logo. De Amerikaanse club heeft nu een roodgekleurd indianenhoofd met twee veren als logo. Begin deze maand kondigde de clubleiding al aan een andere naam te gaan verzinnen.

13 uur geleden
Honkballer Jansen na coronavirus terug bij LA Dodgers

LOS ANGELES (ANP) - Honkballer Kenley Jansen heeft ook te maken gehad met het coronavirus. De pitcher van Los Angeles Dodgers en international van Oranje raakte zo'n drie weken geleden besmet. Zijn zoontje liep het virus op en kort daarna testte de hele familie Jansen positief. De geboren Antilliaan is nu weer hersteld en sloot zondag aan bij zijn teamgenoten.

13 uur geleden
Formule 1-team Racing Point betreurt beschuldiging van plagiaat

SPIELBERG (ANP) - Het Formule 1-team van Racing Point zegt "buitengewoon teleurgesteld" te zijn over de klacht die concurrent Renault heeft ingediend. Het team heeft geprotesteerd omdat de bolides van Racing Point te veel zouden lijken op de Mercedes waarmee Lewis Hamilton vorig jaar naar de wereldtitel reed.

15 uur geleden