Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Napoli met vertrouwen naar thuisduel met Barcelona

Napoli met vertrouwen naar thuisduel met Barcelona

BRESCIA (ANP) - Napoli heeft in de aanloop naar de thuiswedstrijd in de Champions League tegen FC Barcelona gewonnen in de Serie A. Degradatiekandidaat Brescia, de nummer 19 van de Serie A, werd met 2-1 verslagen.

Brescia nam in eigen stadion na een klein half uur de leiding via Jhon Chancellor, die raak kopte uit een corner. In de tweede helft maakte captain Lorenzo Insigne uit een penalty gelijk, waarna Fabián Ruiz Napoli met een schot vanaf de rand van het strafschopgebied de zege bezorgde.

Napoli presteert de laatste weken aanzienlijk beter, na een zeer teleurstellend einde van 2019. Van de laatste vijf competitiewedstrijden werden er vier gewonnen. Door de goede reeks is Napoli, waar Hirving Lozano (ex-PSV) opnieuw de hele wedstrijd op de bank bleef, voor even de nummer 6 van de Serie A.

Het duel met Barcelona is dinsdag.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Voetbal

Hervatting Italiaanse voetbalcompetitie verder vertraagd

ROME (ANP) - De hervatting van de Italiaanse voetbalcompetitie Serie A laat nog wel even op zich wachten nu de regering de strenge noodmaatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus heeft verlengd tot 3 mei.

40 minuten geleden
Barcelona dreigt met juridische stappen om 'corruptie'

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona dreigt juridische stappen te nemen tegen Emili Rousaud, een van de zes opgestapte bestuursleden. Rousaud, die vicevoorzitter was, suggereerde in een interview dat de Spaanse topclub zich schuldig heeft gemaakt aan corruptie. Barcelona neemt in een verklaring op de website afstand van die suggesties en dreigt met juridische stappen.

3 uur geleden
Arsenal schenkt geld en maaltijden in coronacrisis

LONDEN (ANP) - Arsenal schenkt 30.000 maaltijden aan kwetsbare mensen in de samenleving. De actie maakt deel uit van een plan om het leed dat het coronavirus aanricht te verzachten.

3 uur geleden
FIFA-baas Infantino: geen competitie mag mensenleven riskeren

ZÜRICH (ANP) - Gezondheid staat boven alles. Dat is de belangrijkste boodschap van voorzitter Gianni Infantino van wereldvoetbalfederatie FIFA in een videoboodschap aan alle 211 aangesloten bonden.

5 uur geleden
Veltman denkt in coronacrisis niet aan een vertrek bij Ajax

AMSTERDAM (ANP) - Joël Veltman denkt even niet aan een vertrek bij Ajax. "Het belangrijkste voor nu is dat we uit deze crisis komen, daarna zien we wel weer verder", zegt hij op de website van zijn club uit Amsterdam.

5 uur geleden
Eredivisieclubs wachten met besluit over reeds gekochte kaarten

ZEIST (ANP) - De clubs uit de eredivisie komen pas met nieuws over hoe om te gaan met gekochte tickets en seizoenkaarten als er meer bekend is over het uitspelen van de competities. Dat zal op zijn vroegst eind april zijn, laat de Eredivisie CV weten.

6 uur geleden
Bestuurscrisis bij FC Barcelona

BARCELONA (ANP) - Terwijl er door de coronacrisis niet wordt gevoetbald is het op bestuurlijk vlak bijzonder onrustig bij FC Barcelona. Zes bestuursleden zijn opgestapt. Zij zijn het niet eens met het beleid van voorzitter Josep Maria Bartomeu, die met name bij zijn aanpak van de coronacrisis en de gevolgen voor de club fouten maakt volgens het zestal.

8 uur geleden