Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Moederhond 'op nare manier' gedood bij puppyroof

Moederhond 'op nare manier' gedood bij puppyroof

BEERS (ANP) - Bij een inbraak in een schuur in het dorp Beers (Noord-Brabant) zijn tien jonge hondjes van 3 tot 4 weken oud gestolen. De moeder van de pups werd gedood. Het moederdier is volgens de politie "onnodig en op een erg nare manier om het leven gebracht".

De politie zoekt mensen die mogelijk iets gezien hebben van deze inbraak, die plaatsvond in de nacht van vrijdag op zaterdag. Ook tips over de plaats waar de puppy's verblijven of te koop worden aangeboden zijn welkom, aldus de politie op Facebook.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

'Rico de Chileen' wil uitstel strafproces

AMSTERDAM (ANP) - Richard R., beter bekend als Rico de Chileen, wil uitstel van zijn strafproces. De rechtbank in Amsterdam zou vanaf dinsdag zijn zaak inhoudelijk behandelen, maar volgens R. en zijn advocaat Leon van Kleef is "de zaak niet gereed om afgedaan te worden". R. wordt verdacht van het leiden van een liquidatiebende, witwassen en wapenbezit.

39 minuten geleden
Nieuwe coronamaatregelen op een rustig Utrecht Centraal

UTRECHT (ANP) - Het is behoorlijk rustig op station Utrecht Centraal in de eerste reguliere ochtendspits. Mocht het toch nog druk worden op het station, dan zijn de nodige maatregelen getroffen. Kaartautomaten zijn uitgeschakeld en overal hangen stickers.

1 uur geleden
Linkse partijen willen nog eens 700 miljoen steun voor cultuur

DEN HAAG (ANP) - De linkse oppositiepartijen PvdA, GroenLinks en SP willen dat het kabinet nog eens 700 miljoen euro uittrekt voor steun aan de kunst- en cultuursector. Het kabinet maakte eerder bekend 300 miljoen vrij te maken voor deze sector om de gevolgen van de coronacrisis te bestrijden.

1 uur geleden
Meer treinen, maar in station Utrecht Centraal is het rustig

UTRECHT (ANP) - De treinen rijden vanaf dinsdag weer grotendeels volgens de gewone dienstregeling. Maar de reizigers lijken het nog even aan te kijken en thuis te werken. In station Utrecht Centraal is het rond 07.00 uur rustig. Ook bij de intercity naar Amsterdam bijvoorbeeld waar het normaal gesproken een drukte van belang is.

2 uur geleden
Oproep burgemeester tot vrijwillige quarantaine demonstranten

HAARLEMMERMEER (ANP) - Demonstranten die maandag op de Dam aanwezig waren bij de drukbezochte manifestatie tegen politiegeweld in de VS, zouden vrijwillig twee weken in quarantaine moeten gaan. Die oproep doet de burgemeester van Haarlemmermeer, Marianne Schuurmans, op Twitter.

2 uur geleden
Burgemeesters weer bijelkaar voor overleg coronamaatregelen

UTRECHT (ANP) - De burgemeesters van de 25 Veiligheidsregio's komen dinsdagavond bij elkaar voor het wekelijks beraad van de Veiligheidsregio's.

5 uur geleden
Acties bij Tata Steel komen dichterbij door aflopend ultimatum

AMSTERDAM (AFN) - De onrust die bij Tata Steel in IJmuiden is ontstaan door het plotselinge vertrek van directeur Theo Henrar is nog lang niet voorbij. Vakbond FNV dreigt met acties als de Europese directie van het staalbedrijf niet met een goede verklaring komt voor dat vertrek. Daarnaast wil FNV dat Tata Steel zich houdt aan een werkgelegenheidspact dat eerder werd afgesloten. Een ultimatum van de vakbond loopt om 16.00 uur af.

6 uur geleden