Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Milwaukee Bucks zet grote achterstand alsnog om in zege

Milwaukee Bucks zet grote achterstand alsnog om in zege

MILWAUKEE (ANP/AFP) - De basketballers van Milwaukee Bucks hebben een achterstand van 26 punten omgezet in een zege tegen de Portland Trail Blazers. Het is tot dusverre de grootste comeback van het seizoen in de Amerikaanse profcompetitie NBA. De Bucks wonnen met 108-102.

Giannis Antetokounmpo was goed voor 33 punten, Damian Lillard maakte er 31 tegen zijn oude team, waar hij elf seizoenen voor had gespeeld. Het was voor Milwaukee de zevende zege in acht duels. Het team staat derde in de Western Conference met twaalf overwinningen, net als Orlando Magic.

Magic won voor de zevende keer op rij, nu van Charlotte Hornets: 130-117. Franz Wagner en Cole Anthony zorgden ieder voor 30 punten. Paolo Banchero maakte er nog 23. Miles Bridges was topscorer bij de Hornets met 23 punten. LaMelo Ball viel bij de bezoekers uit Charlotte halverwege uit met een enkelblessure.

Boston Celtics

Boston Celtics blijft aan de leiding met dertien overwinningen. Onder aanvoering van Jayson Tatum, die 34 punten maakte, wonnen de Celtics van Atlanta Hawks met 113-103. Bij de bezoekers uit Atlanta zorgde Trae Young voor 33 punten.

Minnesota Timberwolves blijft winnen in de Eastern Conference. De koploper was met 119-97 te sterk voor Memphis Grizzlies. Anthony Edwards maakte 24 punten voor Minnesota. Jaren Jackson Jr. was goed voor 18 punten voor de Grizzlies, die voor de vierde keer op rij verloren.

San Antonio Spurs

Denver Nuggets bezorgde San Antonio Spurs de veertiende nederlaag van het seizoen: 132-120. Nikola Jokic maakte 39 punten en Michael Porter Jr. was goed voor 25 punten. Talent Victor Wembanyama maakte voor de Spurs 22 punten en Devin Vassel 19, maar die scores waren niet genoeg voor een vierde overwinning.

Meer uit Sport

Beachvolleybalsters Stam en Schoon missen finale in Espinho

ESPINHO (ANP) - Beachvolleybalsters Katja Stam en Raïsa Schoon hebben zich niet voor de finale van het Pro Tour-toernooi in het Portugese Espinho geplaatst. Ze verloren in de halve eindstrijd van het Amerikaanse koppel Taryn Kloth en Kristen Nuss: 22-20 21-13. Ze strijden later op zondag om de derde plaats tegen Daniela Álvarez en Tania Moreno uit Spanje.

16 minuten geleden
Amerikaanse golfer Murray (30) overleden

FORT WORTH (ANP/RTR) - De Amerikaanse golfer Grayson Murray is op dertigjarige leeftijd overleden. Hij stapte vrijdag met gezondheidsproblemen uit de tweede ronde van de Charles Schwab Challenge in Texas. Het is nog niet bekend waaraan hij is overleden.

1 uur geleden
Hoogste sportbaas Cats wil betere beloning voor topsporters

ARNHEM (ANP) - Topsporters die leven van een op hun prestatie gebaseerde bijdrage moeten beter beloond worden. Directeur Topsport André Cats van NOC*NSF streeft ernaar dat in de vergoeding voor een A-sporter rekening wordt gehouden met het feit dat die geen pensioen opbouwt. "Zeker nu sporters vaak tot hun 35e doorgaan is dat een toenemend probleem", aldus Cats. Het hoofdlijnenakkoord biedt echter weinig perspectief en zorgt bij NOC*NSF voor bezorgde gezichten.

2 uur geleden
Basketballers Celtics een zege verwijderd van plek in finale NBA

INDIANAPOLIS (ANP) - De basketballers van Boston Celtics zijn nog één zege verwijderd van een plek in de finale van de NBA. Ze wonnen ook het derde duel met Indiana Pacers (111-114), na een achterstand van 18 punten.

2 uur geleden
Verstappen staat voor lastige inhaalrace op stratencircuit Monaco

MONACO (ANP) - Max Verstappen moet vanaf de zesde startplek in de Grote Prijs van Monaco proberen nog wat extra WK-punten te verzamelen. Ferrari-coureur Charles Leclerc start rond 15.00 uur voor de derde keer op eigen bodem vanaf poleposition, maar won de race nog nooit. De Monegask, de nummer 2 van de WK-stand, kan zijn achterstand van 48 punten op koploper Verstappen verkleinen.

7 uur geleden
Keniaanse Chebet loopt wereldrecord op 10.000 meter

EUGENE (ANP) - De Keniaanse atlete Beatrice Chebet heeft in Eugene het wereldrecord op de 10.000 meter verbeterd. De 24-jarige concurrente van Sifan Hassan liep een tijd van 28 minuten, 51 seconden en 14 honderdsten, duidelijk sneller dan de vorige toptijd van de Ethiopische Letesenbet Gidey uit 2021 in Hengelo (29.01,03).

13 uur geleden
Beachkoppels Stam/Schoon en Van de Velde/Immers naar halve finale

ESPINHO (ANP) - De Nederlandse beachvolleybalteams Katja Stam/Raïsa Schoon en Steven van de Velde/Matthew Immers hebben de halve finales bereikt van het Pro Tour-toernooi in Espinho in Portugal.

16 uur geleden