Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mexico en Saudi-Arabië uitgeschakeld na onderling WK-duel

Mexico en Saudi-Arabië uitgeschakeld na onderling WK-duel

LUSAIL (ANP) - Mexico is uitgeschakeld op het WK voetbal ondanks een 2-1-overwinning op het eveneens uitgespeelde Saudi-Arabië. De Mexicanen eindigden gelijk in punten met nummer twee Polen, maar moesten genoegen nemen met de derde plaats op basis van het doelsaldo.

De andere wedstrijd in de poule eindigde in een 2-0-zege voor Argentinië op Polen, waardoor de Zuid-Amerikanen groepswinnaar zijn geworden met 6 punten. Polen en Mexico hebben beide 4 punten, maar de Mexicanen kregen één doelpunt meer tegen.

Mexico opende vlak na rust de score via Henry Martín, waarna Luis Chávez de 2-0 maakte. Salem Al-Dawsari maakte diep in de blessuretijd de 2-1 namens Saudi-Arabië.

Meer uit Voetbal

Liesblessure Vertonghen valt mee, deelname EK niet in gevaar

BRUSSEL (ANP) - Aanvoerder Jan Vertonghen van Anderlecht heeft zondag geen ernstige liesblessure opgelopen in een duel met Union. De Belgische verdediger mist volgens zijn club de komende wedstrijden tegen KRC Genk en Club Brugge, maar kan mogelijk op 26 mei zijn rentree maken in de laatste wedstrijd van de play-offs om de landstitel tegen Antwerp.

1 uur geleden
Real Madrid-coach Ancelotti rekent op spektakel en goede afloop

MADRID (ANP/AFP/DPA) - Real Madrid-coach Carlo Ancelotti verwacht een "spectaculaire avond" als zijn ploeg woensdag Bayern München ontvangt in de halve finales van de Champions League. Het eerste duel in Duitsland eindigde in 2-2. Bayern was beter, erkende Ancelotti, die desondanks rekent op een goede afloop. "Want wij zijn Real Madrid, wij hebben een goede ploeg en de steun van onze fans", vertelde de Italiaan tijdens een persconferentie.

1 uur geleden
Beroep Nottingham Forest tegen puntenaftrek afgewezen

LONDEN (ANP/RTR) - De organisatie achter de Engelse Premier League heeft het beroep van Nottingham Forest tegen de aftrek van 4 punten afgewezen. De club, die in degradatiegevaar verkeert, werd bestraft omdat ze bij een peiling in het seizoen 2022-2023 de financiële regels had overtreden.

2 uur geleden
Toornstra voetbalt ook volgend seizoen voor FC Utrecht

UTRECHT (ANP) - Jens Toornstra blijft ook volgend seizoen deel uitmaken van de selectie van FC Utrecht. De Eredivisionist heeft de optie in het contract van de 35-jarige middenvelder gelicht.

3 uur geleden
Makkelie fluit halve finale Leverkusen - Roma in Europa League

NYON (ANP) - Danny Makkelie fluit donderdag het tweede duel in de halve finales van de Europa League tussen Bayer Leverkusen en AS Roma. De landskampioen van Duitsland, dit seizoen nog ongeslagen in alle competities, verdedigt in eigen stadion een vorige week in Rome verkregen 2-0-voorsprong.

5 uur geleden
Kritiek op Ten Hag zwelt weer aan na dertiende nederlaag

MANCHESTER (ANP) - De positie van trainer Erik ten Hag bij Manchester United is verder verslechterd na de pijnlijke nederlaag van 4-0 bij Crystal Palace. Het was al de dertiende keer dit seizoen dat het team een competitiewedstrijd verloor en zo slecht heeft United het niet gedaan sinds het seizoen 1989/1990. "Dit is een van de slechtst gecoachte teams in de Premier League en dat is een feit", was de harde kritiek van analist Jamie Callagher op Sky Sports.

8 uur geleden
Crystal Palace vernedert Manchester United met ruime zege

LONDEN (ANP) - Erik ten Hag heeft een pijnlijke nederlaag geleden met Manchester United. De trainer kon niet voorkomen dat zijn ploeg werd vernederd in het uitduel met Crystal Palace (4-0).

17 uur geleden