Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Messi bij start nieuwe seizoen direct belangrijk voor Inter Miami

Messi bij start nieuwe seizoen direct belangrijk voor Inter Miami

FORT LAUDERDALE (ANP/DPA) - Inter Miami is goed begonnen aan het nieuwe seizoen in de Major League Soccer in de Verenigde Staten. De club van mede-eigenaar David Beckham won met 2-0 van Real Salt Lake.

Lionel Messi was direct belangrijk voor Inter Miami. De 36-jarige Argentijn gaf in de 39e minuut de assist bij de openingstreffer van Robert Taylor en bij de 2-0 van Diego Gómez stond hij aan de basis van de aanval.

Messi voetbalt bij Inter Miami met Sergio Busquets, Jordi Alba en sinds dit seizoen ook met Luis Suárez, oud-ploeggenoten van FC Barcelona. "De eerste wedstrijd thuis winnen is belangrijk", aldus Suárez. "We willen Inter Miami aan titels helpen dit jaar."

Meer uit Voetbal

Aanvaller Gakpo tussen spelers met meeste duels in dit seizoen

WOLFSBURG (ANP) - Cody Gakpo staat hoog genoteerd in het klassement van spelers die afgelopen seizoen de meeste wedstrijden hebben gespeeld. De aanvaller van Liverpool deelt de zevende positie met 64 duels voor zijn club en het Nederlands elftal. Hij staat op gelijke hoogte met onder anderen zijn ploeggenoten Luis Díaz en Harvey Elliott en Phil Foden (Manchester City).

1 uur geleden
Verbaasde Poolse bondscoach: laat Koeman anders Barcelona bellen

BERLIJN (ANP) - De Poolse bondscoach Michal Probierz snapt niet waarom Ronald Koeman twijfelt of Robert Lewandowski echt wel zo geblesseerd is dat hij zondag het duel met Oranje op het EK moet missen. "Ik ken Koeman niet persoonlijk", zei hij op een persconferentie over zijn Nederlandse collega. "Dus het is moeilijk voor mij om te zeggen hoe hij denkt. Maar Robert speelt zondag zeker niet. En als Koeman dat niet gelooft, dan moet hij FC Barcelona bellen."

1 uur geleden
Voetballer Wehmeyer van Heracles Almelo naar VVV-Venlo

VENLO (ANP) - Voetballer Lasse Wehmeyer verruilt Heracles Almelo voor VVV-Venlo. De 21-jarige Duitse aanvaller tekent in Venlo een contract voor twee jaar, met een optie voor nog een seizoen.

2 uur geleden
Spits Brobbey staakt training na botsing met De Ligt

WOLFSBURG (ANP) - Brian Brobbey heeft de training van het Nederlands elftal in Wolfsburg iets eerder verlaten. De spits van Ajax liep naar de kleedkamer, nadat hij in botsing was gekomen met Matthijs de Ligt.

2 uur geleden
Laatste successen van Oranje op EK zijn van jaren geleden

WOLFSBURG (ANP) - Het Nederlands elftal kan een succes op een Europees kampioenschap voetbal, dat komende vrijdag begint, wel gebruiken. De laatste drie edities speelde Oranje een bijrol of deed het zelfs helemaal niet mee.

3 uur geleden
Duitse middenvelder Pavlovic mist EK om infectie, Can opgeroepen

HERZOGENAURACH (ANP) - De Duitse middenvelder Aleksandar Pavlovic mist het EK in eigen land. De 20-jarige speler van Bayern München ontbrak deze week al op de trainingen van het Duitse elftal door een infectie en is nu definitief afgevallen. Emre Can van Borussia Dortmund komt bij de groep als vervanger, bevestigde een woordvoerder van de Duitse bond aan persbureau dpa.

5 uur geleden
Franse scheidsrechter Turpin leidt openingswedstrijd EK

NYON (ANP) - Clément Turpin leidt vrijdagavond de openingswedstrijd van het EK tussen Duitsland en Schotland in München. Dat heeft de Europese voetbalbond UEFA bekendgemaakt.

6 uur geleden