Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Messi betrokken bij alle goals Miami in ruime zege op New England

Messi betrokken bij alle goals Miami in ruime zege op New England

FOXBOROUGH (ANP) - Lionel Messi heeft weer eens zijn klasse getoond voor Inter Miami in de Amerikaanse competitie MLS. De 36-jarige topscorer was betrokken bij alle treffers van de koploper tijdens de 4-1-zege op New England Revolution.

New England opende al na veertig seconden de score via Tomás Chancalay, maar dankzij Messi draaide Miami de achterstand om in een voorsprong. Hij tekende na ruim een half uur voor de gelijkmaker, waarna hij halverwege de tweede helft met zijn tweede doelpunt de 2-1 maakte. Benjamín Cremaschi voerde de score op uit een rebound, na een inzet van Messi. Op aangeven van de Argentijn zette Luis Suárez vervolgens de eindstand op het bord, 4-1.

Messi is topscorer van de MLS met negen treffers in zeven wedstrijden.

Meer uit Voetbal

Bayern München herpakt zich en neemt tweede plaats weer over

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München heeft zich hersteld van de pijnlijke uitschakeling in de Champions League tegen Real Madrid. Het elftal van de vertrekkende trainer Thomas Tuchel was in eigen stadion met 2-0 te sterk voor VfL Wolfsburg.

56 seconden geleden
Koploper Arsenal maakt in voorlaatste duel bij United geen fout

MANCHESTER (ANP) - Koploper Arsenal heeft op Old Trafford tegen Manchester United geen fout gemaakt in de spannende strijd om de landstitel in Engeland. De 'Gunners' wonnen hun voorlaatste competitieduel met 1-0 van de ploeg van trainer Erik ten Hag, die zo voor de vierde keer op rij niet won en slechte zaken deed in de jacht op Europees voetbal.

2 minuten geleden
Aanvoerder De Jong baalt van mislopen puntenrecord met PSV

SITTARD (ANP) - PSV-aanvoerder Luuk de Jong baalde zichtbaar van het gelijkspel van de kampioen bij Fortuna Sittard. "Gelukkig maken we nog de 1-1 en verliezen we niet, maar het is natuurlijk wel balen dat je niet wint. We hadden mooie dingen kunnen neerzetten", zei de spits tegen ESPN over het puntenrecord in de Eredivisie. Met nog één wedstrijd te gaan kan PSV (88 punten) het record van Ajax uit 1971/1972 (93 punten volgens de huidige telling) nu niet meer evenaren.

50 minuten geleden
Oranje-international Depay maakt rentree bij winnend Atlético

MADRID (ANP) - Memphis Depay heeft na ruim een maand blessureleed zijn rentree gemaakt bij Atlético Madrid. De Oranje-international viel een kwartier voor tijd in tijdens de met 1-0 gewonnen competitiewedstrijd tegen RC Celta.

1 uur geleden
Van 't Schip weet niet of Henderson bij Ajax blijft

AMSTERDAM (ANP) - John van 't Schip weet niet of Jordan Henderson volgend seizoen nog bij Ajax speelt. De trainer heeft ook vernomen dat de middenvelder niet tevreden is over het topsportklimaat bij de club uit Amsterdam. "Daar heb ik wel gemengde gevoelens over", zei de coach na een zege van 3-0 op Almere City.

1 uur geleden
Scorende Bergwijn voelt zich eindelijk weer vrij in zijn hoofd

AMSTERDAM (ANP) - Steven Bergwijn leidde Ajax met drie doelpunten tegen Almere City (3-0) naar de vijfde eindklassering in de Eredivisie. "Ik voelde me vrij in mijn hoofd", zei de aanvoerder. "Dat is dit seizoen inderdaad wel eens anders geweest. Dat moet natuurlijk wel. Maar we zijn allemaal mensen. Als het niet loopt dan ga je soms niet voor de actie maar speel je meer op safe. Je speelt dan minder op gevoel of met het verstand op nul."

1 uur geleden
Trainer Van 't Schip toch wel blij met vijfde plaats voor Ajax

AMSTERDAM (ANP) - Trainer John van 't Schip had niet veel woorden nodig om de zege van Ajax op Almere City te omschrijven (3-0). "Het was tien minuten Steven Bergwijn", zei hij over de maker van drie doelpunten. "Dat was het eigenlijk wel."

1 uur geleden