Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Meer gebruikers voor sociaal netwerk Twitter

Meer gebruikers voor sociaal netwerk Twitter

SAN FRANCISCO (ANP) - Twitter heeft in het vierde kwartaal het aantal gebruikers verder zien toenemen. Het aantal dagelijks actieve gebruikers op het sociale netwerk steeg met 13 procent tot 217 miljoen in vergelijking met een jaar eerder.

Twitter heeft een doel om in het vierde kwartaal van volgend jaar 315 miljoen dagelijks actieve gebruikers te hebben. Verder stegen de inkomsten met 22 procent tot bijna 1,6 miljard dollar, omgerekend 1,4 miljard euro. Die inkomsten komen hoofdzakelijk uit advertenties. Daarbij behaalde de onderneming uit San Francisco een nettowinst van 182 miljoen dollar.

Over heel 2021 klom de omzet met 37 procent tot iets meer dan 5 miljard dollar. De onderneming mikt voor 2023 op een omzet van 7,5 miljard dollar of meer. Twitter had eerder al gezegd geen grote last te hebben bij de advertentie-inkomsten van de privacy-aanpassingen die techbedrijf Apple heeft doorgevoerd.

Over heel 2021 leed Twitter wel een verlies. Dat had onder meer te maken met schikkingen van 766 miljoen dollar voor rechtszaken, waaronder een kwestie met aandeelhouders die moesten worden gecompenseerd.

Meer uit Financieel

Eerste Deense supermarkten 7-Eleven weer open na hackaanval

KOPENHAGEN (ANP/AFP) - De Amerikaanse supermarktketen 7-Eleven zegt dinsdag zijn winkels in Denemarken langzaamaan weer te heropenen. Maandag moest de Deense tak van 7-Eleven alle winkels sluiten nadat een hacker de kassasystemen had aangevallen.

22 minuten geleden
Autoverzekeringen goedkoper ondanks hoge inflatie

EINDHOVEN (ANP) - Autoverzekeringen zijn ondanks de hoge inflatie in de eerste helft van dit jaar goedkoper geworden. Dit constateert de financiële vergelijkingswebsite Geld.nl. Volgens de site komt dit onder meer doordat er vorig jaar minder sprake was van autobranden en andere vormen van voertuigcriminaliteit.

57 minuten geleden
Mark Zuckerberg kondigt nieuwe privacyfuncties aan voor WhatsApp

MENLO PARK (ANP) - Berichtendienst WhatsApp voert veranderingen door waardoor de privacy van gebruikers moet verbeteren. Topman Mark Zuckerberg van moederconcern Meta Platforms heeft dat laten weten in een post op Facebook.

1 uur geleden
Huurprijzen in Qatar schieten omhoog in aanloop naar WK voetbal

DOHA (ANP/BLOOMBERG) - De huurprijzen in Qatar schieten omhoog in aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal dat vanaf 21 november in het Arabisch emiraat wordt gehouden. Bewoners in populaire buurten zeggen dat ze gedwongen worden in te stemmen met huurverhogingen van 40 procent en contractperiodes van twee jaar. Sommige van hen zijn gedwongen hun huis te verlaten omdat ze de huur niet meer kunnen betalen.

1 uur geleden
Italianen hoeven pizza's van Domino's niet, pizzamaker vertrekt

NEW YORK (ANP) - Domino's Pizza vertrekt uit Italië, de bakermat van de pizza. Italianen geven de voorkeur aan pizza's van lokale restaurants. Door het gebrek aan klandizie ziet het van huis uit Amerikaanse Domino's daarom nog maar een oplossing. De laatste vestigingen van Domino's in Italië hebben inmiddels hun deuren gesloten.

2 uur geleden
Just Eat Takeaway en PostNL grootste dalers op lager Damrak

AMSTERDAM (ANP) - De AEX-index op het Damrak ging dinsdag licht omlaag onder aanvoering van maaltijdbezorger Just Eat Takeaway. Bij de middelgrote bedrijven bungelde PostNL onderaan met een verlies van dik 7 procent. Analisten van de Amerikaanse bank Jefferies haalden het aandeel van hun kooplijst na de tegenvallende resultaten die het postbedrijf een dag eerder bekendmaakte.

3 uur geleden
Bestelknop van bol.com deugde volgens kantonrechter niet

AMSTERDAM (ANP) - Een uitspraak van de kantonrechter in Amsterdam heeft mogelijk grote gevolgen voor bol.com en andere webwinkels. Volgens de rechter voldeed de bestelknop van bol.com namelijk niet aan de vereisten. Een consument die nog een rekening had openstaan bij de webwinkel hoefde die van de rechter daarom niet te betalen.

3 uur geleden