Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Medvedev uitgeschakeld in Monte Carlo na nieuwe uitbarsting

Medvedev uitgeschakeld in Monte Carlo na nieuwe uitbarsting

MONTE CARLO (ANP) - De Russische tennisser Daniil Medvedev is in de achtste finales van het masterstoernooi van Monte Carlo uitgeschakeld. De nummer 4 van de plaatsingslijst moest met 6-3 7-5 zijn meerdere erkennen in zijn landgenoot Karen Chatsjanov, de mondiale nummer 17.

Medvedev had net als woensdag ruzie met de umpire van dienst. Hij was het niet eens met de beslissingen van Carlos Bernardes, die hem in de slotfase een puntstraf gaf.

"Het is de tweede dag op een rij. Jongens, open jullie ogen. Doe iets. De bal is uit", ging Medvedev tekeer. Hij vond dat Bernardes had moeten ingrijpen toen een bal van Chatsjanov uit was. "Ze weten niet meer hoe ze een wedstrijd moeten leiden. Wie gaat er actie ondernemen en verantwoordelijkheid nemen?"

Medvedev was woensdag al furieus en schudde tijdens een discussie met de scheidsrechter hevig aan het dakje van de stoel waarop hij zat.

De 28-jarige Medvedev haalde vorige maand de finale in Indian Wells en de laatste vier in Miami.

Meer uit Sport

Basketballers Knicks en Pacers naar tweede ronde play-offs

PHILADELPHIA (ANP/AFP) - De basketballers van New York Knicks hebben zich geplaatst voor de tweede ronde van de play-offs in de Amerikaanse profcompetitie NBA. Aan de hand van Jalen Brunson won de ploeg met 118-115 van Philadelphia 76ers, waarmee de stand in de best-of-seven op 4-2 kwam.

27 minuten geleden
Sabalenka na zege op Rybakina opnieuw in finale van Madrid

MADRID (ANP) - Tennisster Aryna Sabalenka heeft voor het tweede jaar op rij de eindstrijd gehaald van het graveltoernooi van Madrid. De titelverdedigster versloeg in een meeslepende halve finale de Kazachse Elena Rybakina in drie sets: 1-6 7-5 7-6 (5).

5 uur geleden
Verstappen betreurt vertrek topontwerper, maar blijft stoïcijns

MIAMI (ANP) - Max Verstappen denkt er niet aan te vertrekken bij Red Bull Racing, nadat topontwerper Adrian Newey na bijna twintig jaar zijn afscheid heeft aangekondigd bij de Formule 1-renstal.

6 uur geleden
Van Gerwen meteen uitgeschakeld in Premier League in Aberdeen

ABERDEEN (ANP) - Michael van Gerwen is tijdens de veertiende speelronde van de Premier League direct uitgeschakeld. De Nederlandse darter verloor in het Schotse Aberdeen met 6-5 van de Engelsman Rob Cross. Vorige week in Liverpool was Cross ook al te sterk voor Van Gerwen, toen in de halve finales (6-2).

6 uur geleden
Turnster Lieke Wevers noemt rentree bij EK 'uitdagend'

RIMINI (ANP) - Turnster Lieke Wevers (32) heeft zich bij haar internationale rentree met Oranje geplaatst voor de EK-landenfinale. Wevers, die zich tijdens de kwalificaties in Nederland via de meerkamp plaatste voor de EK, kwam slechts in actie op brug en balk.

6 uur geleden
Lehecka na opgave Medvedev naar halve finales in Madrid

MADRID (ANP) - De Tsjechische tennisser Jiri Lehecka is doorgedrongen tot de halve finales van het masterstoernooi van Madrid. Tegenstander Daniil Medvedev gaf na het verlies van de eerste set (6-4) op met een liesblessure.

11 uur geleden
Turnsters als zesde naar teamfinale bij EK in Rimini

RIMINI (ANP) - De Nederlandse turnsters hebben zich bij de EK in het Italiaanse Rimini geplaatst voor de teamfinale. Elze Geurts, Lieke Wevers, Vera van Pol, Tisha Volleman en Floor Slooff kwamen in de kwalificatie tot 153,995 punten, goed voor de zesde plek. Gastland Italië plaatste zich met 165,296 als eerste voor de finale waarin de beste acht landenteams in actie komen.

11 uur geleden