Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Medewerker PI Alphen op staande voet ontslagen om smokkel

Medewerker PI Alphen op staande voet ontslagen om smokkel

DEN HAAG (ANP) - Een medewerker van de Penitentiaire Inrichting (PI) in Alphen aan den Rijn is op staande voet ontslagen, meldt de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) donderdag. De reden daarvoor is dat hij betrokken was bij de invoer van smokkelwaar. Ook bleek dat hij ongeoorloofd informatie deelde met gedetineerden.

DJI zegt te staan voor een veilig leef- en werkklimaat. "Corruptie, grensoverschrijdend gedrag en alle andere vormen van niet-integer gedrag zijn volstrekt onacceptabel en reden voor ontslag op staande voet."

Meer uit Binnenland

Armin van Buuren en Chef'Special warmen Oranjefans op met EK-lied

HAMBURG (ANP) - Armin van Buuren en Chef'Special hebben zondagochtend met hun speciale EK-lied Larger Than Life de menigte op het fanplein in Hamburg opgewarmd voor de mars door de stad en de eerste groepswedstrijd van Oranje.

27 minuten geleden
Fanzone Hamburg opent deuren, eerste Oranjefans naar binnen

HAMBURG (ANP) - De eerste fans van het Nederlands elftal hebben zich zondagochtend gemeld bij de fanzone in Hamburg. Rond 08.45 uur gingen de hekken van het plein open. Toen stonden enkele honderden fans al te wachten. Bezoekers worden gefouilleerd voor ze naar binnen mogen.

1 uur geleden
KLM-toestel terug naar luchthaven Tokio om mankement cockpitraam

TOKIO (ANP) - Een toestel van KLM met bestemming Amsterdam is zondag na het opstijgen teruggekeerd naar de internationale luchthaven Narita bij Tokio. Een woordvoerster van de luchtvaartmaatschappij noemt als reden een technisch mankement aan een raam in de cockpit.

2 uur geleden
Meer kans op droger en zonniger weer in tweede helft juni

HOUTEN (ANP) - De kans op droger en zonniger weer neemt in de tweede helft van juni toe. Het is volgens Weeronline alleen nog onzeker of het ook warm wordt. Wel is er een toenemende kans op zomerse warmte met maxima van 25 graden of meer.

2 uur geleden
Verdachte aangehouden na schietpartij in Amsterdam-Noord

AMSTERDAM (ANP) - De politie heeft een 32-jarige verdachte aangehouden na een schietpartij die in de nacht van zaterdag op zondag plaatsvond om 02.55 uur in een woning aan de Klipperstraat in Amsterdam-Noord. De verdachte werd kort daarna aangehouden in de Statenjachtstraat.

4 uur geleden
Scooterrijder overleden door ongeluk in Barneveld

BARNEVELD (ANP) - De bestuurder van een scooter is in de nacht van zaterdag op zondag overleden door een ongeluk op de Baron van Nagellstraat in Barneveld, meldt de politie. Waarschijnlijk betrof het een eenzijdig ongeluk en was er dus niemand anders bij het ongeval betrokken.

6 uur geleden
Moslims vieren Offerfeest met slachten van rund, geit of schaap

DEN HAAG (ANP) - Moslims vieren zondag het Offerfeest (Eid al-Adha). Nadat ze, ook in Nederland, naar de moskee zijn gegaan voor gebed, gaan ze naar het slachthuis om daar een rund, geit of schaap te laten slachten. Een deel van het vlees geven ze aan families die niet zelf een dier kunnen kopen om te slachten.

6 uur geleden