Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mbappé spreekt van leugens en zegt nog jaar door te willen bij PSG

Mbappé spreekt van leugens en zegt nog jaar door te willen bij PSG

PARIJS (ANP) - De toekomst van Kylian Mbappé houdt de Franse voetbalwereld dinsdag erg bezig. Meerdere media, waaronder de sportkrant L'Équipe, meldden een dag eerder dat de 24-jarige steraanvaller de leiding van Paris Saint-Germain in een brief heeft laten weten zijn in 2024 aflopende contract niet te willen verlengen. Dat zou betekenen dat PSG Mbappé deze zomer moet verkopen om nog geld aan hem over te houden.

Mbappé laat in een verklaring weten dat hij de clubleiding van Paris Saint-Germain al in juli vorig jaar heeft medegedeeld dat hij niet langer dan 2024 bij de Parijse club blijft. De international bezit een eenzijdige optie om een extra jaar te blijven, maar zou hiervoor passen. "Het enige doel van de brief was dus om te bevestigen wat al eerder mondeling was verklaard", zegt Mbappé, die ontkent op deze manier een transfer te willen afdwingen. "Het zijn leugens", schrijft de Fransman op Twitter. "Ik heb altijd gezegd dat ik nog een jaar doorga bij PSG, waar ik zeer gelukkig ben."

Mbappé wordt al enkele jaren veelvuldig in verband gebracht met een overgang naar Real Madrid, maar koos in mei vorig jaar toch voor een langer verblijf van twee seizoenen in de Franse hoofdstad.

Meer uit Voetbal

Ook spits Ziemer laat kampioensploeg Twente-vrouwen achter zich

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente moet de vrouwenploeg, die afgelopen seizoen kampioen werd, opnieuw opbouwen. Ook de Amerikaanse spits Taylor Ziemer, goed voor tien doelpunten de voorbije jaargang, vertrekt. De 25-jarige Ziemer maakt net als haar partner Anna-Lena Stolze de overstap vanuit Enschede naar het Duitse 1. FC Köln.

11 minuten geleden
FC Utrecht legt 30 stadionverboden op, reageert alsnog fel op straf

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht heeft in de vier dagen na het door rellen ontsierde nacompetitieduel met Go Ahead Eagles dertig stadionverboden uitgedeeld. Ook komt de nummer 7 van afgelopen seizoen nogmaals terug op de door de gemeente opgelegde straf van een thuiswedstrijd zonder publiek. "De maatregelen zijn buitenproportioneel. Ik voel me vreselijk in de steek gelaten door de gemeente en burgemeester", stelt eigenaar Frans van Seumeren in een scherpere reactie op de sanctie dan in een verklaring van de club van maandag.

3 uur geleden
Olympiakos 'hoort bij Europese elite' na winnen Conference League

ATHENE (ANP/RTR) - De spelers en trainer van Olympiakos konden hun historische Conference League-titel vlak na het verslaan van Fiorentina (1-0 na verlenging) nauwelijks geloven. "Ik heb hier geen woorden voor. Het moet nog even binnenkomen", zei buitenspeler Giorgos Masouras, omringd door huilende en feestende teamgenoten.

3 uur geleden
Olympiakos verslaat Fiorentina en wint Conference League

ATHENE (ANP) - Olympiakos heeft als eerste Griekse club een Europese hoofdprijs gewonnen. De ploeg van coach José Luis Mendilibar versloeg in Athene Fiorentina met 1-0 in de verlenging door een treffer van Ayoub El Kaabi. Voor de Italianen is het de tweede keer op rij dat ze de finale verliezen. Vorig jaar was West Ham United te sterk.

11 uur geleden
Real-keeper Lunin kampt met koorts in aanloop naar CL-finale

MADRID (ANP) - Het is onzeker of Real Madrid zaterdag in de finale van de Champions League tegen Borussia Dortmund de beschikking heeft over keeper Andriy Lunin. De 25-jarige Oekraïener was woensdag afwezig op de training door koorts.

15 uur geleden
FC Dordrecht ziet trainer Santoni naar Italië vertrekken

DORDRECHT (ANP) - FC Dordrecht heeft afscheid genomen van trainer Michele Santoni. De 44-jarige Italiaans-Nederlandse coach gaat aan de slag bij US Triestina, dat uitkomt op het derde niveau in Italië.

16 uur geleden
Koeman facetimede met meest opvallende afvaller Maatsen

ZEIST (ANP) - Ronald Koeman heeft Ian Maatsen in een FaceTime-gesprek verteld dat hij niet met het Nederlands elftal naar het EK gaat. "Dat vond ik niet moeilijk", zei de bondscoach van het Nederlands elftal tijdens een persconferentie over zijn selectie van 26 spelers voor de Europese eindronde in Duitsland. "Dat is mijn taak, je weet dat dit eraan komt."

17 uur geleden