Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Matic verlengt contract bij Manchester United

Matic verlengt contract bij Manchester United

MANCHESTER (ANP) - De Servische voetbalinternational Nemanja Matic heeft zijn contract bij Manchester United met twee jaar verlengd, tot de zomer van 2023. De 31-jarige middenvelder speelt sinds 2017 voor de Engelse topclub. Matic was eerder in dienst bij onder meer Chelsea en Benfica.

In het seizoen 2010-2011 kwam de Serviër op huurbasis uit voor Vitesse. Matic stond toen onder contract bij Chelsea. In 27 wedstrijden in de eredivisie maakte hij twee doelpunten.

"Als voetballer heb ik nog veel te geven en ik wil nog een hoop bereiken in mijn carrière", zegt de 48-voudig international van Servië. "Het is een grote eer om dat bij Manchester United te mogen doen." Matic wacht nog op zijn eerste prijs met de 'Mancunians'. De ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer heeft dankzij een reeks overwinningen in de Premier League weer uitzicht op een ticket voor de Champions League.

Meer uit Voetbal

Bayer Leverkusen vier dagen na landstitel verder in Europa League

LONDEN (ANP) - Bayer Leverkusen heeft zich, vier dagen na het veroveren van de Duitse landstitel, verzekerd van een plek in de halve eindstrijd van de Europa League. De kampioen speelde in Londen met 1-1 gelijk tegen West Ham United. Invaller Jeremie Frimpong, na de rust in de ploeg gekomen, bepaalde vlak voor tijd de eindstand.

1 uur geleden
Liverpool kan 3-0-zege van Atalanta niet wegpoetsen in EL

BERGAMO (ANP) - Liverpool FC is er niet in geslaagd om de 3-0-nederlaag tegen Atalanta weg te poetsen. De ploeg van de basisspelers Cody Gakpo en Virgil van Dijk won weliswaar met 1-0 in Bergamo, maar plaatste zich niet voor de halve finale van de Europa League.

1 uur geleden
Aston Villa schakelt Lille na strafschoppen uit in Europa

LILLE (ANP) - Aston Villa heeft LOSC Lille na strafschoppen uitgeschakeld in de kwartfinales van de Conference League. Villa-keeper Emiliano Martínez stopte de beslissende penalty, terwijl hij vlak daarvoor zijn tweede gele kaart had gekregen.

2 uur geleden
Duitsland en Italië voor op Engeland in strijd om extra CL-ticket

DEN HAAG (ANP/RTR) - Italië en Duitsland lijken de twee extra Champions League-plekken voor volgend seizoen te bemachtigen. Tot woensdag lag de strijd om de tweede plek op de coëfficiëntenlijst van dit seizoen van de UEFA nog open, maar door de uitschakeling van zowel Manchester City als Arsenal heeft Duitsland een duidelijke voorsprong genomen op Engeland. Italië is met afstand de nummer 1 op de lijst.

9 uur geleden
PSV gaat samenwerking aan met Adelaide United uit Australië

EINDHOVEN (ANP) - PSV gaat samenwerken met de Australische voetclub Adelaide United FC. Het is onder meer de bedoeling dat jonge spelers van de nummer 8 van de A-League komen meetrainen in Eindhoven en misschien zelfs spelen. Verder willen de twee clubs "op en buiten het veld" kennis uitwisselen, meldt PSV op de website.

13 uur geleden
Clubicoon De Rossi ook volgend seizoen trainer AS Roma

ROME (ANP) - Clubicoon Daniele De Rossi blijft ook komend seizoen de trainer van AS Roma. Dit hebben clubeigenaren Dan en Ryan Friedkin besloten na de goede prestaties van de Romeinen sinds januari, toen de oud-voetballer het als coach overnam van de Portugees José Mourinho. Roma is sindsdien gestegen van de negende naar de vijfde plaats.

14 uur geleden
Trainer Guardiola verwijt 'uitmuntend' City niets na CL-exit

MANCHESTER (ANP/RTR) - Manchester City-trainer Pep Guardiola verwijt zichzelf en zijn ploeg niets na de Champions League-uitschakeling tegen Real Madrid. "We speelden uitmuntend op alle vlakken, zowel verdedigend als aanvallend. En eigenlijk ook op het gebied van passie en eigenlijk al het andere. Helaas konden we niet winnen, dus dat is wat het is", zei de Spanjaard na de nederlaag via strafschoppen (4-3) in de kwartfinales.

16 uur geleden