Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

ManUnited: Pogba blijft, Haaland komt niet

ManUnited: Pogba blijft, Haaland komt niet

MANCHESTER (ANP) - Coach Ole Gunnar Solskjaer van Manchester United heeft krachtig ontkend dat Paul Pogba in januari verhuist naar een andere club. "Nee, hij gaat niet verkocht worden", benadrukte de Noorse trainer. "Ik hoop juist dat hij deze maand nog voor ons in actie komt. We moeten nog even afwachten hoe hij zich voelt. Ik ga hem niet onder druk zetten. Hij moet eerst 100 procent fit zijn. Risico's ga ik niet met hem nemen. Hij is een van de beste spelers van de wereld. Paul kan voor ons het verschil maken."

Pogba (26) kwam sinds 30 september niet meer in actie. Nadat hij vrijwel was hersteld van een enkelblessure, werd de Franse international ziek. Inmiddels heeft de spelbepalende middenvelder de training weer hervat.

Solskjaer ontkende dat ManUnited landgenoot Erling Haaland voor veel geld wil overnemen van Salzburg. De 19-jarige Noor scoorde dit seizoen tot dusver 24 keer in 20 duels in de competitie en Champions League. "Volgens mij is hij niet onderweg naar de club, Ja, hij is wel op kerstvakantie gegaan, maar niet naar mij in Manchester."

Meer uit Voetbal

Arteta wil met Arsenal einde maken aan slechte reeks bij Bayern

MÜNCHEN (ANP/RTR) - Arsenal wil woensdag in de uitwedstrijd tegen Bayern München een einde maken aan een reeks slechte resultaten tegen de Duitse topclub. De Londenaren verloren de laatste twee uitduels met Bayern in de Champions League met 5-1. Van de laatste zes uitwedstrijden tegen Bayern won Arsenal er slechts eentje.

21 minuten geleden
Real-coach Ancelotti denkt niet aan vorige nederlagen bij ManCity

MANCHESTER (ANP) - Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti wil niet te veel terugdenken aan de eerdere nederlagen van zijn ploeg bij Manchester City. Hij richt zich volledig op de wedstrijd van woensdag in het Etihad Stadium, na de 3-3 van vorige week in Madrid.

22 minuten geleden
Borussia Dortmund met Maatsen en zonder Malen tegen Atlético

DORTMUND (ANP) - Borussia Dortmund start met Ian Maatsen in de basis in de tweede kwartfinalewedstrijd tegen Atlético Madrid in de Champions League. De Spaanse ploeg verdedigt om 21.00 uur in Dortmund een 2-1-voorsprong uit de eerste wedstrijd.

1 uur geleden
FC Barcelona verdedigt met De Jong voorsprong tegen PSG

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona begint de thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain in de kwartfinales van de Champions League met Frenkie de Jong in de basis. De Oranje-international vormt samen met Ilkay Gündogan en Pedri het middenveld.

1 uur geleden
Licentiecommissie verwacht in enkele dagen nieuws over Vitesse

ZEIST (ANP) - De licentiecommissie van de KNVB verwacht binnen enkele werkdagen naar buiten te kunnen treden over haar besluitvorming over Vitesse. Dat meldde de woordvoerder van de onafhankelijke commissies van de voetbalbond.

3 uur geleden
Tennisster Rus overtuigend naar tweede ronde in Rouen

ROUEN (ANP) - Arantxa Rus heeft zich op overtuigende wijze geplaatst voor de tweede ronde van het WTA-tennistoernooi van Rouen. De 33-jarige Nederlandse stond tegen de Amerikaanse Robin Montgomery slechts vier games af: 6-3 6-1. De partij duurde iets langer dan anderhalf uur.

5 uur geleden
Manchester City-coach Guardiola denkt nog niet aan tweede 'treble'

MANCHESTER (ANP/RTR) - Pep Guardiola, de coach van Manchester City, wil nog niet denken aan het winnen van de 'treble': de landstitel, de beker en de Champions League. Zijn team, dat sinds dit weekend bovenaan staat in de Premier League, zou nog ver verwijderd zijn van dat soort "hypothetische dromen" en moet woensdag eerst Real Madrid zien te verslaan in de kwartfinale van het Europese toernooi.

6 uur geleden