Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Mandzukic kondigt vertrek bij AC Milan aan

Mandzukic kondigt vertrek bij AC Milan aan

MILAAN (ANP) - Voetballer Mario Mandzukic heeft aangekondigd AC Milan na een verblijf van zes maanden weer te verlaten. De voormalig international van Kroatië (35) vindt dat hij te veel last heeft van blessures om een langer verblijf nog te kunnen verantwoorden.

"Het was een mooie tijd en daar ben ik iedereen bij de club dankbaar voor", aldus Mandzukic. "Maar meer dan dit zit er niet in. Ik ben blij dat we ons nog hebben weten te plaatsen voor de Champions League. Dat maakt het vertrek voor mij een stuk draaglijker."

Mandzukic verscheen elf keer op het veld voor Milan. Hij scoorde niet. Het grootste deel van zijn periode bij de club zat hij geblesseerd op de tribune toe te kijken.

Meer uit Voetbal

De Graafschap mag geen fans meenemen naar FC Emmen

DOETINCHEM (ANP) - De Graafschap mag volgende week vrijdag geen supporters meenemen naar de uitwedstrijd tegen FC Emmen. De tuchtcommissie van de KNVB heeft de club uit Doetinchem bestraft omdat fans veel vuurwerk afstaken tijdens een uitduel met FC Groningen.

30 minuten geleden
Van Dijk mist mogelijk thuisduel van Liverpool met Spurs

LIVERPOOL (ANP) - Virgil van Dijk mist zondag mogelijk de thuiswedstrijd van Liverpool tegen Tottenham Hotspur. "Hij heeft afgelopen week niet met de ploeg getraind", zei trainer Jürgen Klopp op een persconferentie. "Maar het is de bedoeling dat hij vrijdag weer aansluit."

41 minuten geleden
Nederlands getint Atalanta speelt gelijk in Marseille

MARSEILLE (ANP) - Het Nederlands getinte Atalanta houdt door een gelijkspel bij Olympique Marseille uitzicht op het bereiken van de eindstrijd van de Europa League. De heenwedstrijd in de halve finales eindigde in 1-1.

13 uur geleden
Finale in zicht voor Bayer Leverkusen na zege bij AS Roma

ROME (ANP) - Bayer Leverkusen lijkt hard op weg naar de finale van de Europa League op 22 mei in Dublin. De Duitse landskampioen won bij AS Roma knap met 2-0 door doelpunten van Florian Wirtz en Robert Andrich. Volgende week is de return.

13 uur geleden
Voetballer Tonali krijgt ook in Engeland straf na gokken op duels

NEWCASTLE (ANP) - De Italiaanse middenvelder Sandro Tonali heeft door het overtreden van de regels met betrekking tot gokken in Engeland een voorwaardelijke straf opgelegd gekregen van twee maanden. Hij gaf toe tussen 12 augustus en 12 oktober vorig jaar vijftig weddenschappen te hebben geplaatst op Engelse voetbalwedstrijden. Tonali werd in oktober vorig jaar al voor tien maanden geschorst door de Italiaanse bond.

19 uur geleden
Vitesse haalt in eerste uren 250.000 euro op met crowdfunding

ARNHEM (ANP) - Voetbalclub Vitesse meldt dat de crowdfundingsactie na de eerste uren de grens van 250.000 euro is gepasseerd. De Arnhemmers begonnen de inzamelingsactie donderdag om Vitesse van de ondergang te redden.

23 uur geleden
Borussia Dortmund zeker van vijfde Duitse ticket Champions League

NYON (ANP/RTR) - Borussia Dortmund heeft zich met de zege van woensdag op Paris Saint-Germain ook meteen verzekerd van deelname aan de Champions League volgend seizoen. In de nieuwe opzet is er voor de twee landen die dit seizoen het beste presteren in Europa een extra ticket in de Champions League.

1 dag geleden