Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Manchester United ziet achterstand op stadgenoot City oplopen

Manchester United ziet achterstand op stadgenoot City oplopen

LONDEN (ANP) - Manchester United is in de strijd om de landstitel met stadgenoot Manchester City verder achterop geraakt. De nummer 2 kwam bij nummer 5 Chelsea niet verder dan 0-0. Daardoor liep de achterstand op koploper City op tot 12 punten.

Beide ploegen lieten op Stamford Bridge fraaie kansen op een doelpunt liggen. Bij Chelsea waren onder anderen ex-Ajacied Hakim Ziyech, gewisseld in de 78e minuut, en invaller Reece James dicht bij 1-0. Namens ManUnited, met middenvelder Donny van de Beek op de bank, kwam de Braziliaan Fred na de rust bijna tot scoren.

Manchester United is nu twintig uitwedstrijden op rij in de Premier League ongeslagen. Die recordreeks begon op 17 februari 2020 met een overwinning van 2-0 bij Chelsea.

Grote winnaar van het Engelse voetbalweekeinde was in elk geval Manchester City. De lijstaanvoerder won zelf met 2-1 van West Ham United en met ManUnited verspeelde ook nummer 3 Leicester City kostbare punten (1-3 tegen Arsenal). Daardoor lijkt de landstitel voor Manchester City nog slechts een kwestie van tijd.

Meer uit Voetbal

Reus krijgt afscheid bij Dortmund met finale Champions League

PARIJS (ANP) - Voetballer Marco Reus van Borussia Dortmund krijgt een fraaie afscheidswedstrijd nu zijn ploeg zich heeft geplaatst voor de finale van de Champions League. Dortmund won met 1-0 in Parijs van Paris Saint-Germain, nadat het de eerste wedstrijd in de halve finale in Duitsland ook al met 1-0 had gewonnen.

21 minuten geleden
Winst van Champions League blijft voorlopig obsessie voor PSG

PARIJS (ANP) - Paris Saint-Germain moet nog minimaal een seizoen wachten op een felbegeerde eindzege in de Champions League. De kampioen van Frankrijk verloor ook het thuisduel met Borussia Dortmund (0-1), na een nederlaag vorige week in Duitsland (1-0) in de halve eindstrijd.

1 uur geleden
Dortmund na zege op PSG naar finale van Champions League

PARIJS (ANP) - Borussia Dortmund heeft zich als eerste club geplaatst voor de finale van de Champions League. De huidige nummer 5 van de Bundesliga won ook de uitwedstrijd tegen Paris Saint-Germain (0-1). De club bleef de kampioen van Frankrijk vorige week ook al de baas tijdens het eerste duel van de halve eindstrijd in Duitsland (1-0).

1 uur geleden
PSV'er Lang afwezig door verkeerde diagnoses en Pfeiffer

EINDHOVEN (ANP) - PSV'er Noa Lang zegt dat zijn lange afwezigheid komt door verkeerde diagnoses over zijn hamstringblessure en doordat hij de ziekte van Pfeiffer kreeg. "Ik houd dingen graag privé, maar ik vind dat ik nu wel dingen duidelijk moet maken", schrijft de 24-jarige aanvaller op Instagram.

1 uur geleden
Parry mag Vitesse ook na hoger beroep niet overnemen

ZEIST (ANP) - De beroepscommissie van de KNVB heeft het beroep van Vitesse over de aandelenoverdracht aan de Common Group ongegrond verklaard. Hierdoor blijft het besluit van de licentiecommissie staan dat de Amerikaanse investeerder Coley Parry de Arnhemse club niet mag overnemen, zo heeft de beroepscommissie aan Vitesse gemeld.

2 uur geleden
Aanvaller Lens stopt na dit seizoen met voetballen

PARIJS (ANP) - Jeremain Lens sluit zijn profloopbaan binnenkort af bij FC Versailles, uitkomend op het derde niveau van Frankrijk. Dat vertelde de 36-jarige aanvaller vlak voor het duel tussen Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund bij RTL 7. "Ik leef er al een tijdje naartoe, en ik heb er vrede mee", zei Lens. "Ik heb bij mooie clubs mogen spelen, heb een WK gespeeld en ben in verschillende landen kampioen geworden."

3 uur geleden
Bayern München heeft geen deadline in zoektocht nieuwe trainer

MADRID (ANP/DPA) - Bayern München heeft geen deadline in de zoektocht naar een nieuwe trainer. Sportief directeur Christoph Freund van de recordkampioen uit München benadrukt dat ze het vooral goed willen doen. "Een deadline hebben we onszelf niet gesteld. Nu wordt er veel gespeculeerd en wordt er veel geschreven, maar het gaat ons er vooral om dat we het goed doen."

3 uur geleden