Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Manchester United speelt met Weghorst gelijk bij Crystal Palace

Manchester United speelt met Weghorst gelijk bij Crystal Palace

LONDEN (ANP) - Met nieuweling Wout Weghorst meteen in het elftal heeft Manchester United in de Premier League gelijkgespeeld bij Crystal Palace. De formatie van trainer Erik ten Hag kwam tegen de Londense formatie niet verder dan 1-1.

Manchester United staat nu op de derde plaats, met een achterstand van 8 punten op lijstaanvoerder Arsenal.

Vlak voor rust kwam United op voorsprong. De Portugees Bruno Fernandes schoot raak, nadat de Deen Christian Eriksen de bal met veel overzicht had teruggelegd.

Weghorst was in de eerste fase eenmaal gevaarlijk. Hij zag een kopbal net over het doel gaan, na een voorzet van Luke Shaw. Verder was de oud-speler van onder meer Heracles Almelo en AZ als 'kaatsende spits' enkele malen betrokken bij de opbouw van een dreigende aanval. Weghorst werd halverwege de tweede helft gewisseld.

In extra tijd kwam de thuisclub langszij. Michael Olise scoorde uit een vrije trap.

Weghorst werd vorige week op huurbasis overgenomen van Burnley, de Engelse club die de international van Oranje het afgelopen halfjaar verhuurde aan het Turkse Besiktas.

Voormalig Feyenoorder Tyrell Malacia bleef bij Manchester United op de bank.

Manchester United speelt komende zondag opnieuw in Londen, dan tegen koploper Arsenal. United won het afgelopen weekeinde van kampioen Manchester City.

Meer uit Sport

Nadal hard onderuit in tweede ronde tennistoernooi Rome

ROME (ANP/AFP) - Rafael Nadal is in de tweede ronde van het masterstoernooi van Rome uitgeschakeld. De 37-jarige Spanjaard, tienvoudig winnaar van het toernooi, verloor in twee sets van de Pool Hubert Hurkacz: 1-6 3-6.

23 minuten geleden
Pogacar steviger in het roze na opnieuw ritwinst in Giro d'Italia

PRATI DI TIVO (ANP) - Wielrenner Tadej Pogacar heeft de achtste etappe van de Giro d'Italia op zijn naam geschreven. De Sloveense klassementsleider van UAE Team Emirates won na een bergrit over 152 kilometer de spint van een favorietengroepje in het skioord Prati di Tivo.

2 uur geleden
Nadal hard onderuit in tweede ronde tennistoernooi Rome

ROME (ANP) - Rafael Nadal is in de tweede ronde van het masterstoernooi van Rome uitgeschakeld. De 37-jarige Spanjaard, tienvoudig winnaar van het toernooi, verloor in twee sets van de Pool Hubert Hurkacz: 1-6 3-6.

3 uur geleden
Bredewold wint ook tweede etappe rittenkoers Baskenland

BASAURO (ANP) - Mischa Bredewold heeft ook de tweede etappe van de Baskische rittenkoers Itzulia Women gewonnen. De wielrenster van SD Worx-Protime versloeg na een rit over 104 kilometer met start en finish in Basauro haar twee medevluchtsters. De Spaanse Mavi García werd tweede, voor de Française Juliette Labous.

5 uur geleden
Wielerploeg Visma - Lease a Bike raakt Laporte kwijt in Giro

SPOLETO (ANP) - Wielerploeg Visma - Lease a Bike heeft na Robert Gesink een tweede renner verloren in de Giro d'Italia. De Fransman Christophe Laporte gaat niet meer van start in de achtste etappe, een rit met een aankomst bergop in Prati di Tivo. Laporte is niet voldoende hersteld van een val in de vijfde etappe.

7 uur geleden
Basketballers Nuggets en Pacers slaan terug in play-offs NBA

MINNEAPOLIS (ANP/AFP) - Na twee nederlagen hebben de basketballers van Denver Nuggets de stand in hun best-of-seven serie tegen Minnesota Timberwolves op 1-2 gebracht. De titelverdediger, die in de tweede ronde van de play-offs in de NBA in de eigen hal twee keer had verloren, won nu wel met duidelijke cijfers in Minneapolis: 90-117.

10 uur geleden
Djokovic wint eenvoudig eerste partij op masterstoernooi Rome

ROME (ANP) - Novak Djokovic heeft de derde ronde bereikt van het masterstoernooi van Rome. De als eerste geplaatste Serviër won in twee sets van de Fransman Corentin Moutet: 6-3 6-1.

22 uur geleden