Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Manchester United laat langs Burnley

MANCHESTER (ANP) - In de Engelse Premier League heeft nummer 2 Manchester United moeizaam gewonnen van laagvlieger Burnley. Het duel op Old Trafford eindigde in 3-1 na een ruststand van 0-0. Mason Greenwood was de gevierde man bij de thuisclub. De 19-jarige spits bracht de eerste twee treffers van zijn ploeg op zijn naam. Zijn tweede doelpunt viel in de 84e minuut.

Invaller Edinson Cavani besliste het duel in de extra tijd. De assist kwam op naam van de jarige Donny van de Beek (24). De Ajacied mocht in de 84e minuut invallen.

Namens Burnley tekende James Tarkowski in de 50e minuut voor de gelijkmaker. Ploeggenoot Erik Pieters bleef op de bank.

Op de ranglijst heeft Manchester United een achterstand van 8 punten op stadgenoot Manchester City. Beide ploegen hebben nog zes wedstrijden te gaan in de Premier League.

ManUnited won donderdag op eigen veld met 2-0 van Granada en plaatste zich daarmee voor de halve finales van de Europa League. Daarin is AS Roma de tegenstander.

Meer uit Voetbal

Trainer Slot: geen geheim dat ik graag naar Liverpool ga

DEVENTER (ANP) - Trainer Arne Slot wil trainer van Liverpool worden. "Daar maak ik geen geheim van. Ik wil graag naar Liverpool", zei de coach van Feyenoord bij ESPN in Deventer, waar de Rotterdammers tegen Go Ahead Eagles spelen.

19 minuten geleden
Veerman ziet PSV beste wedstrijd van seizoen spelen

HEERENVEEN (ANP) - Joey Veerman genoot tijdens het uitduel met sc Heerenveen van het spel van PSV. "Op de valreep persen we er nog even de beste wedstrijd van het seizoen uit", lachte de Volendammer na de zege van 8-0.

42 minuten geleden
Cristante bezorgt AS Roma zege in duel van achttien minuten

UDINE (ANP) - AS Roma heeft de eerder gestaakte wedstrijd tegen Udinese met succes afgemaakt. Bryan Cristante bezorgde de Romeinse ploeg diep in blessuretijd de winst en bracht de eindstand op 2-1. Roma verstevigde de vijfde plaats in de Serie A.

1 uur geleden
PSV boekt bij sc Heerenveen grootste uitzege in Eredivisie ooit

HEERENVEEN (ANP) - PSV heeft in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen een record gebroken. De Eindhovenaren wonnen met 8-0.

PSV kan titel na 8-0 bij Heerenveen alleen in theorie nog missen

HEERENVEEN (ANP) - PSV heeft de eerste landstitel sinds 2018 bijna binnen. De Eindhovenaren lieten sc Heerenveen in Friesland volledig kansloos en wonnen met 8-0. Bij rust was het al 5-0.

PSV na klinkende zege op sc Heerenveen (0-8) officieus kampioen

HEERENVEEN (ANP) - PSV heeft de landstitel in de Eredivisie officieus binnen. De Eindhovenaren namen snel afstand van sc Heerenveen (0-8) en vergrootten daarmee de voorsprong op eerste achtervolger Feyenoord tot 12 punten.