Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man verdacht van misbruik dochters en delen beelden op darkweb

Man verdacht van misbruik dochters en delen beelden op darkweb

NIJMEGEN (ANP) - De politie heeft in Nijmegen een 40-jarige man aangehouden op verdenking van het misbruiken van zijn twee minderjarige dochters. Hij zou beelden van het misbruik op het darkweb hebben gezet. Door die beelden kwam de politie de man op het spoor.

In het huis van de verdachte trof de politie op zolder een ingerichte film/videostudio met green screen aan.

De vrouw en kinderen van de man waren thuis toen hij werd opgepakt. Hij is nog niet eerder in aanraking gekomen met justitie.

Meer uit Binnenland

Islamitische Stichting Nederland start inzamelingsactie bevingen

DEN HAAG (ANP) - De Islamitische Stichting Nederland (ISN), een koepelorganisatie van moskeeën in Nederland, start een inzamelingsactie naar aanleiding van de aardbevingen in het zuiden van Turkije. Dat meldt de organisatie in een bericht op de website.

10 minuten geleden
Nederlandse organisatie voor Turkse bedrijven roept op tot hulp

ROTTERDAM (ANP) - De Stichting Kamer van Koophandel Nederland-Turkije roept op tot hulp voor zowel Nederlandse als Turkse ondernemers die actief zijn in de door aardbevingen getroffen gebieden in Turkije en Syrië. Dat zegt voorzitter Ethem Emre. Volgens hem zit in het gebied industrie, maar zijn er ook textielbedrijven en wordt er landbouw bedreven.

1 uur geleden
Koningspaar spreekt steun uit voor slachtoffers aardbevingen

DEN HAAG (ANP) - Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben via een bericht op sociale media laten weten zwaar geraakt te zijn door het "extreme natuurgeweld" in Turkije en Syrië. "Wij leven intens mee met alle getroffenen", staat ook in de verklaring die volgt op de aardbevingen.

1 uur geleden
Journalist Geert-Jan Laan overleden, onthulde de Lockheed-affaire

GRONINGEN (ANP) - Journalist Geert-Jan Laan, die in 1975 de Lockheed-affaire rond prins Bernhard naar buiten bracht, is zaterdag op 79-jarige leeftijd overleden. Hij was al geruime tijd ziek en stierf in zijn woonplaats Groningen, heeft zijn familie maandag laten weten aan het ANP.

2 uur geleden
Verdachte fatale steekpartij maandag overgeleverd aan Nederland

DEN HAAG (ANP) - De 31-jarige verdachte van de fatale steekpartij in Delft zondag wordt maandag door België overgeleverd aan Nederland, bevestigt de politie na berichtgeving van Omroep West.

2 uur geleden
Koninklijke boekverkopers scharen zich massaal achter Lammers

DEN HAAG (ANP) - De Koninklijke Boekverkopersbond schaart zich achter schrijver Pim Lammers en zijn werk. Dat meldt de organisatie maandag in reactie op het nieuws dat Lammers zich heeft teruggetrokken als dichter voor de Kinderboekenweek. Hij deed dit nadat hij doodsbedreigingen ontving vanwege een verhaal voor volwassenen dat hij bijna tien jaar geleden schreef.

2 uur geleden
Aardbeving Turkije ook gemeten in Zuid-Limburg

VIJLEN (ANP) - De aardbeving die maandagochtend in Turkije plaatsvond, is ook gemeten door het Nederlandse meetstation in de Heimansgroeve in Zuid-Limburg, bij Vijlen. Volgens het KNMI is het normaal dat zware bevingen aan de andere kant van Europa ook in Nederland worden gemeten.

2 uur geleden