Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man verdacht van misbruik dochters en delen beelden op darkweb

Man verdacht van misbruik dochters en delen beelden op darkweb

NIJMEGEN (ANP) - De politie heeft in Nijmegen een 40-jarige man aangehouden op verdenking van het misbruiken van zijn twee minderjarige dochters. Hij zou beelden van het misbruik op het darkweb hebben gezet. Door die beelden kwam de politie de man op het spoor.

In het huis van de verdachte trof de politie op zolder een ingerichte film/videostudio met green screen aan.

De vrouw en kinderen van de man waren thuis toen hij werd opgepakt. Hij is nog niet eerder in aanraking gekomen met justitie.

Meer uit Binnenland

Weerwaarschuwing code oranje voorbij, code geel in noorden

DE BILT (ANP) - Het KNMI heeft de weerwaarschuwing code oranje om zware windstoten door storm Louis in de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.30 uur ingetrokken. In de provincies Noord-Holland, Groningen, Friesland en het Waddengebied geldt nog wel code geel.

2 uur geleden
Weerwaarschuwing code oranje grotendeels voorbij

DE BILT (ANP) - Het KNMI heeft de weerwaarschuwing code oranje om zware windstoten door storm Louis voor een groot deel van het land ingetrokken. Alleen in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe en het Waddengebied is die nog van kracht.

3 uur geleden
Mensen met Nederlandse herkomst hebben vaak weinig divers netwerk

DEN HAAG (ANP) - Mensen met een Nederlandse achtergrond mengen nauwelijks met mensen met buitenlandse wortels. Zij hebben in hun netwerk relatief weinig buren, collega's, familie, huisgenoten of klasgenoten met een andere herkomst. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is de scheiding nog sterker onder rijkere mensen die in Nederland zijn geboren en Nederlandse ouders hebben.

3 uur geleden
CBS: helft jonge slachtoffers steekincidenten bekend bij politie

DEN HAAG (ANP) - In 2021 zijn 275 mensen in het ziekenhuis beland na een steekincident. Van hen was ongeveer een vijfde jonger dan 20 jaar. Meer dan de helft van die neergestoken jongeren was bekend bij de politie als verdachte van een misdrijf. De meeste incidenten gebeurden op straat. Dat meldt het CBS.

3 uur geleden
Nog twee mannen aangehouden voor rellen Eritreeërs

DEN HAAG (ANP) - De politie heeft nog twee verdachten aangehouden voor de rellen tussen Eritreeërs rond een zalencentrum in Den Haag, meldt het OM donderdag. Het gaat om een 48-jarige man uit Utrecht en een 23-jarige man uit Den Haag. De eerste man wordt verdacht van openlijke geweldpleging en opruiing. De ander wordt verdacht van opruiing tot geweldpleging.

9 uur geleden
Ook in Limburg code oranje, waarschuwing voor hele land

DE BILT (ANP) - Ook voor Limburg geldt vanaf 19.00 uur code oranje om zware wind door storm Louis. In het hele land waarschuwt het KNMI voor zeer zware windstoten. De storm komt rond 19.00 uur over Zeeland het land binnen en gaat daarna in de richting van het noordoosten. Rond 01.00 of 02.00 uur verlaat de storm het land vanuit Groningen.

9 uur geleden
Opvang voor honderd extra asielzoekers in hotel Uden

UDEN (ANP) - In de noodopvang in het Van der Valk-hotel in Uden mogen nog eens honderd extra asielzoekers worden opgevangen. Dat bepaalde de rechter donderdag. Volgens de rechter heeft het eerder huisvesten van tweehonderd asielzoekers niet geleid tot onveilige situaties in en rondom het azc.

9 uur geleden