Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man en vrouw op scooter zwaargewond bij aanrijding met tractor

Man en vrouw op scooter zwaargewond bij aanrijding met tractor

ROTTERDAM (ANP) - In Rotterdam-Zuid zijn donderdag een man en een vrouw zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een tractor. De slachtoffers zaten op een scooter. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend, meldt de politie.

De botsing gebeurde rond 17.15 uur op de Wichardstraat in de wijk Charlois. De bestuurster van de scooter was volgens de politie buiten bewustzijn. De man die achterop de scooter zat was verminderd aanspreekbaar. Ook zijn beiden gewond geraakt aan hun benen. Vanwege het ongeluk werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

De politie meldt dat de bestuurder van de tractor niet heeft gedronken.

Meer uit Binnenland

ProRail: ook dit jaar veel hinder voor treinreizigers

UTRECHT (ANP) - Nederlandse treinreizigers moeten ook dit jaar rekening houden met verstoringen op het spoor. Daarvoor waarschuwt spoorbeheerder ProRail bij de presentatie het donderdag gepresenteerde jaarverslag over 2023.

33 minuten geleden
Tien jaar cel en tbs voor moord op AH-medewerkster Den Haag

DEN HAAG (ANP) - De rechtbank in Den Haag heeft donderdag de 57-jarige Jamel L. veroordeeld tot tien jaar cel en tbs met dwangverpleging voor het doodsteken van de 36-jarige Antoneta Gjokja, een medewerkster van het filiaal van Albert Heijn aan de Turfmarkt in Den Haag. De rechtbank acht moord bewezen. L. heeft het slachtoffer "op meedogenloze wijze neergestoken", aldus de rechtbank. "Zij had geen enkele kans op overleven."

40 minuten geleden
'Asielhotel' Albergen mag van rechter doorgaan

ZWOLLE (ANP) - De vergunning voor het komende asielzoekerscentrum in een voormalig hotel in Albergen blijft in stand. De bestuursrechter in Zwolle wees donderdag bezwaren van omwonenden van de hand.

41 minuten geleden
Wet sluiting gasveld Groningen gaat vrijdag al in

DEN HAAG (ANP) - De wet die de sluiting van het Groningenveld regelt, gaat vrijdag al in. Eerder werd gesproken over 1 mei. De koning heeft de wet woensdag ondertekend, nadat de Eerste Kamer dinsdag tegen middernacht voor definitieve sluiting van het gasveld had gestemd.

56 minuten geleden
Yeşilgöz geërgerd over tweet Wilders: 'dit moet echt ophouden'

DEN HAAG (ANP) - VVD-leider Dilan Yeşilgöz is niet te spreken over een tweet van Geert Wilders, die daarin demissionair staatssecretaris Eric van der Burg beschreef als een "eng mannetje". Ook hoopte hij dat Van der Burg "snel opkrast". Wilders tweette dat, omdat de staatssecretaris in een debat zijn blijdschap had uitgesproken dat er geen kabinet-Wilders 1 gaat komen.

1 uur geleden
NS laat extra treinen rijden op Koningsdag

UTRECHT (ANP) - Op Koningsdag, 27 april, rijden de treinen van de NS volgens de speciale Oranjedienstregeling. Naar veel steden rijden dan meer treinen dan gebruikelijk, die ook nog langer zijn. Ook is er meer NS-personeel op de been.

2 uur geleden
Palestijnse fotograaf wint World Press Photo voor beeld uit Gaza

AMSTERDAM (ANP) - De Palestijnse fotograaf Mohammed Salem heeft de prestigieuze World Press Photo gewonnen met een foto die hij maakte in Gaza. Het beeld, dat hij schoot voor persbureau Reuters, is van een vrouw die het lichaam van haar 5-jarige nichtje vasthoudt die was omgekomen bij een Israëlische raketaanval.

2 uur geleden