Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Makkelie fluit halve finale Leverkusen - Roma in Europa League

Makkelie fluit halve finale Leverkusen - Roma in Europa League

NYON (ANP) - Danny Makkelie fluit donderdag het tweede duel in de halve finales van de Europa League tussen Bayer Leverkusen en AS Roma. De landskampioen van Duitsland, dit seizoen nog ongeslagen in alle competities, verdedigt in eigen stadion een vorige week in Rome verkregen 2-0-voorsprong.

Makkelie, eerder aangewezen als een van de scheidsrechters voor het EK van komende zomer in Duitsland, krijgt langs de lijn ondersteuning van zijn assistenten Hessel Steegstra en Jan de Vries.

De andere halve finale in de Europa League gaat tussen Atalanta en Olympique Marseille. De finale vindt plaats op woensdag 22 mei in Dublin.

Meer uit Voetbal

NAC na ruime zege op negental Excelsior (6-2) dicht bij promotie

BREDA (ANP) - NAC Breda is dicht bij een terugkeer in de Eredivisie. Het elftal van trainer Jean-Paul van Gastel won in de finale van de play-offs voor eigen publiek van Excelsior, dat Lance Duijvestein (eerste helft) en Arthur Zagré (tweede helft) rood zag pakken. NAC profiteerde van die overtalsituatie en sloeg met 6-2 toe.

9 minuten geleden
Werner ook komend seizoen op huurbasis bij Tottenham Hotspur

LONDEN (ANP) - Timo Werner speelt ook komend seizoen op huurbasis bij Tottenham Hotspur. De Duitse aanvaller werd de afgelopen maanden door de Londenaren al gehuurd van RB Leipzig. Tottenham Hotspur heeft tevens een optie tot koop bedongen.

53 minuten geleden
Verdediger Kuipers tekent contract voor vier jaar bij FC Twente

ENSCHEDE (ANP) - Bas Kuipers is vanaf nu speler van FC Twente. De 29-jarige aanvoerder van Go Ahead Eagles ondertekende een contract voor vier seizoenen bij de Enschedeërs.

2 uur geleden
Ancelotti zegt trainersloopbaan na Real Madrid af te sluiten

MADRID (ANP/DPA) - Carlo Ancelotti neemt na zijn periode bij Real Madrid geen nieuwe baan als voetbaltrainer meer aan. Dat zegt de 64-jarige Italiaan, die bij de Spaanse kampioen nog een contract heeft tot de zomer van 2026, tegen de krant La Repubblica.

2 uur geleden
Nigeria mist spits Osimhen in belangrijke WK-kwalificatieduels

ABUJA (ANP/AFP) - Nigeria kan volgende maand in de cruciale WK-kwalificatiewedstrijden tegen Zuid-Afrika en Benin niet beschikken over Victor Osimhen. De Nigeriaanse voetbalbond meldt dat de aanvaller van Napoli vier weken aan de kant staat met een blessure.

3 uur geleden
Bayern München bijna rond met nieuwe hoofdtrainer Kompany

MÜNCHEN (ANP/DPA) - Bayern München is dicht bij een akkoord met de nieuwe hoofdtrainer Vincent Kompany. Dat heeft oud-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge, die nu deel uitmaakt van de raad van commissarissen, tegen Sky gezegd.

3 uur geleden
PSV verlengt contract met middenvelder Saibari tot medio 2029

EINDHOVEN (ANP) - PSV heeft het contract met Ismael Saibari opengebroken en met een jaar verlengd. De 23-jarige Marokkaanse middenvelder is nu tot de zomer van 2029 aan de regerend landskampioen verbonden.

3 uur geleden