Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Makelaarsvereniging NVM houdt Open Huizen Dag

Makelaarsvereniging NVM houdt Open Huizen Dag

NIEUWEGEIN (ANP) - Makelaarsvereniging NVM houdt zaterdag weer haar Open Huizen Dag. De NVM-makelaars gaan deze editie bij mensen thuis op bezoek met vrijblijvend advies over bijvoorbeeld een verkoop of koop van een woning. Makelaars zijn ook bereikbaar online of op kantoor.

De makelaarsorganisatie hield in oktober ook al een Open Huizen Dag in deze nieuwe opzet. De NVM zegt vanwege corona er geen voorstander van te zijn dat mensen massaal woningen gaan bezoeken, zoals voor de crisis werd gedaan. Op de website van de NVM kan een afspraak gemaakt worden.

Vanwege corona gingen eerdere edities niet door. De NVM zegt dat de reguliere Open Huizen Dag, waarbij verkopers rondleidingen in hun woningen geven, kan terugkomen als de omstandigheden passend zijn.

De woningmarkt in Nederland staat onder grote spanning door een grote vraag en een beperkt aanbod. De huizenprijzen stapelen daardoor record op record. Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster waren bestaande koopwoningen in februari ruim 20 procent duurder dan een jaar eerder.

Meer uit Financieel

EU wil onderzoek naar aanschaf medische apparatuur China

BRUSSEL (ANP) - De Europese Unie staat op het punt een onderzoek te beginnen naar de Chinese aanschaf van medische apparatuur uit eigen land. Dat melden ingewijden tegen persbureau Bloomberg. Volgens de EU trekt China zijn eigen fabrikanten van medische apparatuur voor en wordt de toegang bij aanbestedingen van Chinese ziekenhuizen beperkt voor Europese fabrikanten als Philips en Siemens.

16 minuten geleden
Onderzoek: dividend Duitse DAX-bedrijven naar record

FRANKFURT (ANP/DPA) - De veertig grootste bedrijven van Duitsland, genoteerd in de DAX-index op de aandelenbeurs in Frankfurt, keren dit jaar voor een recordbedrag aan dividend aan de aandeelhouders uit. Dat meldt onderzoeks- en accountantskantoor EY. In totaal gaat het om een bedrag van 53,8 miljard euro. Dat is het hoogste niveau sinds EY in 2012 begon met de metingen en 2,4 procent meer dan een jaar eerder.

1 uur geleden
Recordstijging aluminiumprijs na nieuwe sancties tegen Rusland

LONDEN (ANP/BLOOMBERG) - De prijs van aluminium liet maandag een recordstijging zien. De opmars volgde op nieuwe sancties van de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk voor de handel in Russische metalen. Veel in Rusland geproduceerd aluminium, koper en nikkel mag daardoor niet meer worden verhandeld aan de twee grootste beurzen voor metalen ter wereld, die in Londen (LME) en Chicago (CME).

2 uur geleden
Douglas-eigenaar CVC gaat naar aandelenbeurs Amsterdam

AMSTERDAM (ANP) - Investeringsmaatschappij CVC Capital Partners, eigenaar van onder meer cosmetica- en parfumerieketen Douglas, gaat naar de aandelenbeurs in Amsterdam. Het Europese beleggingsbedrijf heeft hierover een intentieverklaring naar buiten gebracht. De beursgang vindt naar verwachting in de komende weken plaats, afhankelijk van marktomstandigheden, aldus CVC.

2 uur geleden
Gasunie sluit voor miljarden aan deals, onder meer met Heijmans

GRONINGEN (ANP) - Gasunie tekent voor miljarden aan langjarige contracten met aannemers voor onderhoudswerk aan bestaande gasleidingen en de aanleg van nieuwe leidingen voor bijvoorbeeld waterstof, groen gas en CO2. Onder meer het beursgenoteerde bouwconcern Heijmans gaat aan de slag voor de gasnetbeheerder, evenals A. Hak Leidingbouw en Visser & Smit Hanab.

2 uur geleden
Beleggers op Damrak blijven kalm na Iraanse aanval op Israël

AMSTERDAM (ANP) - Op de Amsterdamse beurs werd maandag kalm gereageerd op de Iraanse aanval op Israël afgelopen weekend. Iran lanceerde in de nacht van zaterdag op zondag honderden drones en raketten op Israël, die vrijwel allemaal werden onderschept met hulp van bondgenoten als de Verenigde Staten, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De Iraanse aanval was een vergeldingsactie op een Israëlische aanval op de Iraanse ambassade in Syrië begin april.

2 uur geleden
Beleggers hopen op uitblijven escalatie conflict Midden-Oosten

AMSTERDAM (ANP) - De AEX-index op het Damrak koerst maandag af op een licht lager begin van de nieuwe beursweek. Beleggers reageren vooral op de Iraanse aanval op Israël afgelopen weekeinde. Iran lanceerde in de nacht van zaterdag op zondag honderden drones en raketten op Israël, die vrijwel allemaal werden onderschept met hulp van bondgenoten als de Verenigde Staten, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De Iraanse aanval was een vergeldingsactie op een Israëlische aanval op de Iraanse ambassade in Syrië begin april.

3 uur geleden