Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Liverpool-trainer Klopp zegt sorry tegen fans na verlies in derby

Liverpool-trainer Klopp zegt sorry tegen fans na verlies in derby

LIVERPOOL (ANP/RTR) - Trainer Jürgen Klopp heeft zijn excuses aangeboden aan de fans van Liverpool, na de gevoelige en kostbare nederlaag in de stadsderby tegen Everton (2-0). De Duitser zag de 'Reds' hun titelkansen zo goed als weggooien. "Wij hebben een crisis nodig bij Manchester City en Arsenal en moeten zelf weer eens gaan winnen", aldus de na dit seizoen vertrekkende trainer, die kan worden opgevolgd door Feyenoord-coach Arne Slot.

"Ik ben in heel veel dingen teleurgesteld, maar uiteindelijk waren we gewoon niet goed genoeg. Dat vind ik vervelend voor de fans en daar kan ik alleen maar mijn excuses voor aanbieden", aldus Klopp, die ook baalde dat Everton twee keer scoorde uit een standaardsituatie, terwijl hij daar nog met zijn ploeg op had getraind.

Nummer 2 Liverpool staat met nog vier duels te gaan op 74 punten, koploper Arsenal heeft er 77. Manchester City heeft 4 punten minder dan Arsenal, maar heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan de concurrenten.

Klopp lijkt daardoor genoegen te moeten nemen met één landstitel in zijn bijna negen jaar bij Liverpool. De club is de afgelopen weken ook al uitgeschakeld in de Europa League en FA Cup.

Meer uit Voetbal

Burnley na nederlaag dichterbij degradatie uit Premier League

BURNLEY (ANP) - Het wordt voor Burnley steeds lastiger om zich in de Premier League te handhaven. De ploeg van trainer Vincent Kompany ging kansloos onderuit in het thuisduel met Newcastle United (1-4).

5 minuten geleden
Malen draagt met treffer bij aan zege van tweede keus Dortmund

DORTMUND (ANP) - Donyell Malen heeft met een doelpunt bijgedragen aan een thuiszege van Borussia Dortmund op FC Augsburg (5-1). De aanvaller maakte de tweede treffer van zijn ploeg.

36 minuten geleden
Arsenal verstevigt koppositie met thuiszege op Bournemouth

LONDEN (ANP) - Arsenal blijft voorlopig koploper in de Premier League. De club uit Londen, in 2004 voor het laatst kampioen, won ook het thuisduel met Bournemouth (3-0). Bukayo Saka benutte een strafschop en Leandro Trossard en Declan Rice troffen in de tweede helft doel.

2 uur geleden
Trainer Schmidt is niet beschikbaar voor Bayern München

LISSABON (ANP/DPA) - Roger Schmidt heeft geen interesse in de functie van hoofdtrainer van Bayern München. "Ik ben niet op de markt", vertelde de voormalig coach van PSV vlak voor de training van zijn huidige club Benfica aan verslaggevers. "Ik sta hier tot 2026 onder contract en wil niet eerder weg."

3 uur geleden
Willem II op 12 mei gehuldigd voor promotie naar Eredivisie

TILBURG (ANP) - Willem II wordt op 12 mei gehuldigd voor de promotie naar de Eredivisie en mogelijk het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie, zo meldt de gemeente Tilburg op haar website. De voetballers en staf wacht een warm onthaal op de Heuvel. Het plein wordt ingericht als evenemententerrein dat opent om 15.00 uur. De festiviteiten duren van 16.00 uur tot 20.00 uur.

3 uur geleden
Spelers Willem II feestelijk onthaald in Tilburg

TILBURG (ANP) - In hun thuisstad Tilburg zijn de spelers van Willem II enthousiast onthaald door supporters na hun wedstrijd tegen Dordrecht vrijdagavond. In de stad en bij het Koning Willem II stadion, waar de wedstrijd werd uitgezonden op een groot scherm, is een volksfeest uitgebroken.

16 uur geleden
Willem II-aanvoerder Heerkens dolblij na 'fantastisch seizoen'

DORDRECHT (ANP) - Willem II-aanvoerder Freek Heerkens was na het 1-1-gelijkspel in en tegen Dordrecht uiteraard gelukkig met de promotie naar het hoogste niveau. "Willem II hoort thuis in de Eredivisie", zei hij tegen ESPN.

17 uur geleden