Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Liverpool ook oppermachtig in derby tegen Everton

Liverpool ook oppermachtig in derby tegen Everton

LIVERPOOL (ANP) - Met het nodige vertoon van macht heeft Liverpool woensdag de zogenoemde Merseyside-derby tegen Everton gewonnen. Op Goodison Park, het stadion van de rivaal, werd het 1-4. Virgil van Dijk speelde het hele duel bij Liverpool.

Chelsea blijft koploper. De winnaar van de Champions League in het vorige seizoen won bij Watford, 1-2. Hakim Ziyech maakte het winnende doelpunt. Manchester City blijft op 1 punt nummer 2, na de winst bij Aston Villa (1-2). Liverpool heeft 2 punten achterstand op Chelsea.

In de beladen derby tegen Everton, dat al weken niet meer heeft gewonnen, liep Liverpool al snel uit door treffers van Jordan Henderson en Mohamed Salah. Demarai Gray zorgde voor de 1-2, maar door opnieuw Salah en Diogo Jota nam Liverpool verder afstand.

Voor Manchester City scoorden de Portugezen Ruben Dias en Bernardo Silva. Ollie Watkins deed dat voor Villa, waar de nieuwe trainer Steven Gerrard zijn eerste nederlaag bij de club uit Birmingham leed. Nathan Aké speelde de hele wedstrijd bij City. Gerrard liet Anwar El Ghazi op de bank zitten.

Meer uit Voetbal

Licentiecommissie gaat Vitesse mogelijk nog hogere straf opleggen

ZEIST (ANP) - De licentiecommissie van de KNVB gaat Vitesse mogelijk nog een hogere straf opleggen. Vrijdagmiddag kreeg de Arnhemse club al 18 punten in mindering.

20 minuten geleden
Slot laat zich voor bekerfinale niet misleiden door ranglijst

ZEIST (ANP) - Feyenoord-trainer Arne Slot laat zich in aanloop naar de bekerfinale tegen NEC niet misleiden door het verschil op de ranglijst tussen de Rotterdammers en NEC. "De stand voor de tweede seizoenshelft geeft een heel ander beeld", wist de coach van de nummer 2 van de Eredivisie.

33 minuten geleden
Vitesse behoudt licentie en degradeert na 18 punten aftrek

ARNHEM (ANP) - Vitesse behoudt voorlopig de licentie. De Arnhemse club heeft wel 18 punten in mindering gekregen, meldt de licentiecommissie van de KNVB. Door de puntenstraf is Vitesse officieel gedegradeerd.

58 minuten geleden
NEC-spelers moeten in finale 'wedstrijd van ons leven spelen'

ZEIST (ANP) - Trainer Rogier Meijer van NEC denkt dat de Nijmegenaren zondag in de bekerfinale tegen Feyenoord de "wedstrijd van ons leven moeten spelen". "De kansen liggen er, maar we moeten het nog wel uitvoeren op het veld en daar werken we richting de finale aan", zei Meijer tijdens de persconferentie.

1 uur geleden
Engelse voetbalbond en clubs ruziën over schrappen replays FA Cup

LONDEN (ANP) - De beslissing van de Engelse voetbalbond om de replays in de FA Cup vanaf volgend seizoen te schrappen is niet overal goed ontvangen. De FA zegt dat die beslissing in goed overleg is genomen met onder meer de English Football League. Maar die organisatie, die de clubs op lagere niveaus vertegenwoordigt, ontkent en zegt dat hen niets gevraagd is.

1 uur geleden
Slot vindt uitslag finale niet bepalend voor seizoen Feyenoord

ZEIST (ANP) - De uitslag van de bekerfinale van zondag tegen NEC zal voor Feyenoord-trainer Arne Slot niet bepalen of het seizoen geslaagd is of niet. "Daar zijn veel componenten voor, maar de media kijken vaak of een ploeg een prijs wint of niet", wist Slot tijdens de persconferentie in aanloop naar de finale.

1 uur geleden
NEC-coach Meijer heeft voor bekerfinale bijna fitte selectie

ZEIST (ANP) - Trainer Rogier Meijer van NEC heeft zondag in de bekerfinale tegen Feyenoord de beschikking over een fitte selectie, op de langer geblesseerde Yvandro Borges Sanches na. "De andere spelers zijn beschikbaar", zei de coach op de persconferentie twee dagen voor de eindstrijd.

1 uur geleden