Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Liverpool in doelpuntrijk duel langs Fulham

Liverpool in doelpuntrijk duel langs Fulham

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool heeft met de grootst mogelijke moeite gewonnen van Fulham. Het aantrekkelijke duel werd beslist door een doelpunt van Trent Alexander-Arnold, die kort voor tijd de 4-3 binnenschoot. Liverpool bleef zo in het spoor van koploper Arsenal dat zaterdag al met 2-1 won van Wolverhampton. Manchester City passeert Liverpool als het wint van Tottenham Hotspur.

Liverpool-trainer Jürgen Klopp liet naast Virgil van Dijk ook Ryan Gravenberch vanaf het begin meedoen. Cody Gakpo zat op de bank, terwijl bij Fulham Kenny Tete voor het eerst sinds half september weer een basisplaats had.

Alexander-Arnold opende in de 20e minuut met een fraai genomen vrije trap de score. Fulham kwam al vier minuten na de openingstreffer weer op gelijke hoogte. Harry Wilson schoot van dichtbij raak uit een voorzet van Antonee Robinson. In de 39e minuut kwam Liverpool opnieuw op voorsprong. Ditmaal was het Alexis Mac Allister die de bal in de kruising schoot achter doelman Bernd Leno. Kort voor rust maakte Tete gelijk door een kopbal van Raúl Jiménez van richting te veranderen.

Tien minuten voor tijd zette Bobby Decordova-Reid met een kopbal Fulham voor het eerst op voorsprong. De vreugde was van korte duur, want met een geplaatst schot maakte de Japanner Wataru Endo gelijk, waarna Alexander-Arnold raak schoot nadat Leno eerst nog een schot van de ingevallen Gakpo had gekeerd.

Meer uit Voetbal

Club Brugge begint competitie met gelijkspel tegen KV Mechelen

BRUGGE (ANP) - De openingswedstrijd van het nieuwe seizoen in de Belgische voetbalcompetitie is in een gelijkspel geëindigd. Regerend landskampioen Club Brugge en KV Mechelen scoorden ieder een keer: 1-1.

5 uur geleden
Ten Hag voegt Zweed Georgson toe aan technische staf

MANCHESTER (ANP) - Trainer Erik ten Hag heeft de Zweed Andreas Georgson toegevoegd aan zijn technische staf bij Manchester United. De 42-jarige Scandinaviër is gespecialiseerd in spelhervattingen.

5 uur geleden
Spits Lammers tekent voor drie seizoenen bij FC Twente

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente heeft Sam Lammers aan de selectie toegevoegd. De 27-jarige spits wordt overgenomen van het Schotse Rangers FC en tekende voor drie jaar bij de club uit Enschede.

7 uur geleden
Noodlijdend Vitesse voert druk op licentiecommissie KNVB op

ARNHEM (ANP) - Vitesse doet een dringend beroep op de onafhankelijke beroepscommissie licentiezaken van de KNVB om de beoogde overname door ondernemer Guus Franke goed te keuren. Daarmee zou het verkrijgen van een proflicentie dichterbij komen.

7 uur geleden
Feyenoord laat middenvelder Hartjes naar Excelsior gaan

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord laat Lennard Hartjes definitief vertrekken naar het gedegradeerde Excelsior. De stadgenoot legde de 21-jarige middenvelder voor drie seizoenen vast. Afgelopen seizoen verhuurde Feyenoord Hartjes al aan Excelsior.

9 uur geleden
Dieperink op Spelen videoscheidsrechter bij Argentinië - Irak

LYON (ANP) - Rob Dieperink is door wereldvoetbalbond FIFA aangesteld als videoscheidsrechter bij het olympische duel tussen Argentinië en Irak in het mannentoernooi. Dat meldt de KNVB. De wedstrijd wordt zaterdag gespeeld in Lyon en begint om 15.00 uur.

10 uur geleden
Koopmeiners en De Roon in selectie Atalanta voor oefenduel met AZ

BERGAMO (ANP) - Trainer Gian Piero Gasperini van Atalanta heeft Oranje-internationals Teun Koopmeiners en Marten de Roon opgenomen in zijn selectie voor de oefenwedstrijd van zaterdag tegen AZ in Alkmaar. De middenvelders misten het EK in Duitsland door blessures.

12 uur geleden