Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Lichaam vermiste jongen bij strand van Monster gevonden

Lichaam vermiste jongen bij strand van Monster gevonden

DEN HAAG (ANP) - Het lichaam van de 15-jarige jongen die sinds vrijdagavond werd vermist vanaf strand De Zandmotor in Monster is zondagmorgen gevonden. Dat meldt de politie. De familie van de jongen uit Den Haag is geïnformeerd.

Wandelaars op het strand vlakbij De Zandmotor troffen het lichaam van de jongen aan. De tiener raakte vrijdagavond met twee vrienden rond 20.50 uur in moeilijkheden. Nadat een passant alarm had geslagen, konden twee van hen uit het water worden gehaald. Diezelfde avond werden meerdere reddingsboten en helikopters ingezet voor de zoektocht naar de jongen. Ook zaterdag is naar de vermiste tiener gezocht.

De Zandmotor is een grote kunstmatige zandbank voor de kust van Zuid-Holland, die door Rijkswaterstaat is aangelegd om op termijn het strand breder te maken en de duinengroei te bevorderen.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Marechaussee drukker met passagiers die overlast veroorzaken

SCHIPHOL (ANP) - De Koninklijke Marechaussee heeft het de laatste tijd drukker gekregen met passagiers die overlast veroorzaken. Zo zorgen onder meer reizigers die geen mondkapje willen dragen voor "gedoe" en dat kan tot hoge boetes leiden, meldt de marechaussee.

52 minuten geleden
OM: moeder doodde pasgeboren baby met ceintuur

ALMELO (ANP) - Een 30-jarige vrouw uit Haaksbergen heeft volgens het Openbaar Ministerie haar pasgeboren baby gewurgd met de ceintuur van haar badjas. Dit zou blijken uit sporen in de hals van de baby waarvan het patroon overeenkomt met dat van de ceintuur. Deze voorlopige conclusie - het onderzoek is nog gaande - maakte het OM maandag bekend op de eerste voorbereidende zitting in deze zaak bij de rechtbank in Almelo.

1 uur geleden
NVWA pakt overtreders bestrijdingsmiddelen harder aan

DEN HAAG (ANP) - De NVWA gaat overtredingen met gewasbeschermingsmiddelen door verkopers, boeren en telers harder aanpakken. Het gaat onder meer om het eerder geven van boetes en het onder verscherpt toezicht plaatsen van veelplegers, maakte de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit bekend.

2 uur geleden
Meerjarige subsidie voor 58 festivals en 78 theatermakers

AMSTERDAM (ANP) - Het Fonds Podiumkunsten geeft vanaf 2021 aan 58 festivals en 78 theatermakers en producerende instellingen een subsidie van meerdere jaren.

2 uur geleden
Peiling LTO: consument wil af van kiloknallers

DEN HAAG (ANP) - Kiloknaller-aanbiedingen moeten uit de supermarkten verdwijnen, vindt een meerderheid (62 procent) van de mensen die hebben deelgenomen aan een peiling van onderzoeksbureau DirectResearch in opdracht van LTO Nederland. Volgens het bureau vormen de ruim 1500 respondenten een afspiegeling van de bevolking: er is gewogen op de factoren geslacht, leeftijd en opleiding.

3 uur geleden
Minder mensen laten zich testen op corona

UTRECHT (ANP) - Het aantal mensen dat zich heeft laten testen op het coronavirus, is vorige week gedaald. Tussen maandag 27 juli en zondag 2 augustus zijn bijna 102.000 mensen naar een testlocatie van de GGD'en gegaan voor een controle. Dat is 9 procent minder dan de week ervoor.

4 uur geleden
Soco, warmhartigheid en plotsbond strijden voor woordenboekopname

DEN HAAG (ANP) - Soco, warmhartigheid of plotsbond. Deze drie woorden omschrijven het beste de band die ontstaat wanneer twee onbekenden naar elkaar omkijken, meent een jury die zich in opdracht van Genootschap Onze Taal en het Oranje Fonds bezig heeft gehouden met de zoektocht naar een nieuw Nederlands woord hiervoor. De komende tijd kan het publiek stemmen en de winnaar wordt 15 augustus bekendgemaakt in het NPO Radio 1-programma De Taalstaat.

4 uur geleden