Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Levchenko wil seizoenkaart Groningen terug voor Robben

Levchenko wil seizoenkaart Groningen terug voor Robben

AMSTERDAM (ANP) - Net als onder anderen Erik Nevland, Virgil van Dijk, Luis Suárez, Hans Hateboer en heel wat andere oud-spelers van FC Groningen kocht Evgeniy Levchenko enkele weken geleden een seizoenkaart van FC Groningen. Niet voor zichzelf, maar om de noodlijdende voetbalclub te helpen en om supporters die er zelf het geld niet voor hebben aan een seizoenkaart te helpen. "Maar toen het nieuws naar buiten kwam dat Arjen Robben terugkeert, heb ik wel een appje gestuurd naar de perschef: ik wil die kaart zelf houden, dan kan ik lekker in het stadion naar Robben gaan kijken", zegt Levchenko met een knipoog.

De voorzitter van spelersvakbond VVCS meent het niet serieus. Hij is wel blij verrast door de terugkeer van Robben naar Groningen. "Het is niet alleen een enorme marketingstunt, maar het geeft de hele regio Groningen ook kracht. Als Arjen na een jaar niet voetballen op het hoogste niveau weer fit kan raken, is hij natuurlijk een absolute meerwaarde. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. De jonge spelers kunnen zoveel van hem leren. Dit is een meesterzet van mijn oude teamgenoten Mark-Jan Fledderus en Wouter Gudde."

Meer uit Voetbal

Girona weer tweede na zege op Rayo Vallecano

GIRONA (ANP) - Girona staat weer tweede in La Liga na de zege op Rayo Vallecano. De Catalaanse club won met 3-0 in eigen huis door een doelpunt van Viktor Tsyhankov en twee late treffers van Sávio.

1 uur geleden
Dybala helpt AS Roma met hattrick aan zege op Torino

ROME (ANP) - Vier dagen na de uitschakeling van Feyenoord in de Europa League heeft AS Roma een 3-2-overwinning geboekt op Torino. Paulo Dybala tekende voor alle treffers van de thuisploeg. Roma-verdediger Dean Huijsen maakte een eigen doelpunt.

3 uur geleden
Bayern München stelt Eberl aan als algemeen directeur sport

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München heeft Max Eberl aangesteld als algemeen directeur sport. De 50-jarige oud-speler, die een contract tekende tot de zomer van 2027, gaat samenwerken met de huidige technisch directeur Christoph Freund.

5 uur geleden
Scheidsrechter Gözübüyük fluit topper tussen PSV en Feyenoord

ZEIST (ANP) - Scheidsrechter Serdar Gözübüyük heeft zondag de leiding bij de topper tussen PSV en Feyenoord. De wedstrijd in Eindhoven tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst begint om 14.30 uur.

5 uur geleden
Tomasson eerste buitenlandse bondscoach Zweedse voetbalelftal

STOCKHOLM (ANP) - Jon Dahl Tomasson is aangesteld als bondscoach van het Zweedse voetbalelftal. De 47-jarige Deen, die in Nederland actief was als speler en trainer, is de eerste buitenlandse coach van de Zweden.

6 uur geleden
Everton krijgt vier punten terug na beroep tegen puntenmindering

EVERTON (ANP) - Everton heeft zonder te spelen vier punten erbij gekregen. De Engelse voetbalclub tekende met succes beroep aan tegen de eerder opgelegde aftrek van tien punten voor het overtreden van de financiële regels. Die straf is nu verminderd tot zes punten, hebben de club en de Premier League bekendgemaakt.

8 uur geleden
Overmars niet in beroep bij het CAS tegen wereldwijde schorsing

ANTWERPEN (ANP) - Marc Overmars gaat niet in beroep bij het internationale sporttribunaal CAS tegen de door de wereldvoetbalbond FIFA opgelegde wereldwijde schorsing. Dat heeft zijn woordvoerder Frank Neervoort bevestigd na eerdere berichtgeving van het Algemeen Dagblad.

9 uur geleden