Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

KPN sluit tijdelijk alle winkels

KPN sluit tijdelijk alle winkels

ROTTERDAM (ANP) - Telecombedrijf KPN sluit al zijn winkels met onmiddellijke ingang tot zeker 6 april. Ook beperkt het de activiteiten van monteurs. Die komen tot begin volgende maand alleen bij urgente storingen bij mensen thuis.

De maatregelen zijn gelijk aan de stappen die KPN afgelopen weekeinde al voor de provincie Noord-Brabant aankondigde. Komende vrijdag wil KPN wel zestien winkels verspreid over Nederland openen waar klanten terecht kunnen met vragen.

De beperkingen voor monteurs gaan woensdag in. Behalve urgente storingen zullen zij zich richten op het zeker stellen en leveren van breedbandverbindingen. Ze hebben daarbij strenge veiligheidsregels.

KPN merkte dat het aantal thuiswerkers fors is toegenomen deze week. Zo wordt er meer mobiel gebeld en ook meer gebruikgemaakt van internet. Het netwerk van KPN kan volgens het bedrijf die extra belasting goed aan. KPN zegt er alles aan te doen om te zorgen dat dat zo blijft.

Meer uit Financieel

Bloomberg: beurswaakhond onderzoekt uitingen Boeing over veiligheid

NEW YORK (ANP) - De Amerikaanse beurswaakhond SEC onderzoekt beweringen van Boeing over de veiligheid van zijn vliegtuigen na een incident met een vliegtuig van Alaska Airlines. De toezichthouder wil nagaan of de vliegtuigbouwer of bestuurders beleggers hebben misleid of niet, meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden. In januari verloor een Boeing 737 Max 9 van Alaska Airlines vlak na het opstijgen een deurpaneel.

1 uur geleden
Aandelen gameplatform Roblox hard onderuit in New York

NEW YORK (ANP) - Aandelen van gamebedrijf Roblox zijn hard gedaald op de beurs in New York. Het bedrijf achter het virtuele platform waar gamers hun eigen wereld kunnen opbouwen, voerde de omzet in het afgelopen kwartaal op en drong zijn verlies terug. Maar beleggers schrokken van de prognoses die Roblox afgaf voor het hele boekjaar en zetten het aandeel ruim 22 procent lager.

1 uur geleden
Bloomberg: Apple gebruikt eigen chips voor AI-servers

CUPERTINO (ANP) - Apple is van plan zelf ontwikkelde chips te gebruiken voor de eigen servers die nieuwe AI-functies ondersteunen. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.

1 uur geleden
Chipbedrijf Besi wint op Damrak, AEX scherpt record aan

AMSTERDAM (ANP) - Toeleverancier voor de chipindustrie Besi is bovenaan geƫindigd in de AEX, de leidende index van de aandelenbeurs in Amsterdam. Beleggers waren enthousiast over een nieuwe order die het bedrijf kreeg voor systemen die verschillende chips aan elkaar verbinden. De algehele stemming op het Damrak was ook opperbest.

6 uur geleden
Investeerder boekt tientallen miljoenen af op Babboe-eigenaar

MAARSBERGN (AFN) - Een fonds van investeerder Teslin heeft vorige maand 45 miljoen euro afgeboekt op zijn belang in fietsenfabrikant Accell, het bedrijf achter het geplaagde bakfietsmerk Babboe. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) verplichtte dat merk eerder dit jaar veel bakfietsen terug te roepen en verbood Babboe nieuwe fietsen te verkopen. Een aantal modellen zou te onveilig zijn om mee rond te fietsen.

6 uur geleden
Boeing van Corendon heeft klapband bij landing in Turkije

ANKARA (ANP/RTR) - Een Boeing 737 van vakantievlieger Corendon Airlines heeft tijdens de landing op een vliegveld bij Antalya een klapband gekregen. Dit was het gevolg van een beschadigd neuslandingsgestel van het toestel, meldt de Turkse minister van verkeer Abdulkadir Uraloglu. De 190 passagiers en crewleden bleven ongedeerd.

7 uur geleden
Airbnb en chipbedrijf Arm zakken op Wall Street na cijfers

NEW YORK (ANP) - Verhuurplatform Airbnb en chipontwerper Arm behoorden donderdag tot de grote verliezers op de aandelenbeurzen in New York. Airbnb boekte afgelopen kwartaal meer winst dan beleggers en analisten hadden verwacht. Ook denkt het bedrijf dat grote sportevenementen zoals het EK voetbal in Duitsland en de Olympische Spelen in Frankrijk de vraag naar accommodaties in de zomer zullen aanjagen. De omzetverwachting voor het huidige kwartaal viel echter tegen en het aandeel werd 7 procent lager gezet.

7 uur geleden